Український співак збирається з концертом до анексованого Криму (ФОТО)

    5044

    В окупованому Севастополі анонсують виступ гурту «Джанго», який очолює фанат терористів «ДНР» Олексій Піддубний.

    Варто зазначити, що ім’я лідера групи міститься в списку українського сайту «Миротворець». Піддубний внесений в базу як «сепаратист, пособник терористів».

    Афіша заходу в Севастополі

    «У липні 2014 року на фестивалі «Нашествие» в Росії заявив про те, що Україна веде війну проти свого народу. У лютому 2015 року виявив бажання виступити з концертом для луганських російських терористів з нагоди так званого «Дня захисника Вітчизни» 23 лютого. У березні 2016 року відвідав зруйнований міжнародний аеропорт «Донецьк» у рамках свого візиту в «ДНР». За словами музиканта, він пишається тим, що його туди запросили», – зазначено на сайті.

    Прес-служба «Джанго» підтверджує інформацію про концерт у Севастополі 22 липня, а в інформації про саму групу сказано, що виконавців «об’єднують подібні життєві позиції та любов до російського слова». На сьогоднішній день у складі групи є музиканти з Донецької області України.

    Працівниця квиткового сервісу «КрымБилет» у коментарі Крим.Реалії повідомила, що вартість квитків на концерт «Джанго» в Севастополі становить від 1000 до 2000 рублів.