Аваков платить Дєєвій тисячу гривень на день

    2016

    Скандально відома заступниця глави МВС з питань євроінтеграції 24-річна Анастасія Дєєва, яка відзначилася відвертими фотографіями, отримує на новій посаді непогані гроші – по 1000 грн за день.

    Так, в листопаді Дєєва отримала 28 тисяч гривень заробітної плати. Враховуючи те, що в цьому місяці було 22 робочі дні, денний заробіток нової заступниці Авакова становить трохи більше тисячі гривень.

    Такі висновки можна зробити з відповіді Міністерства внутрішніх справ на запит журналістів видання “Українські новини”.

    “Розмір посадового окладу заступника міністра становить 14 000 гривень. Крім посадового окладу, заступнику міністра встановлена ​​надбавка за інтенсивність праці – 14 000”, – повідомили в МВС.

    Враховуючи надбавку “за інтенсивність праці”, за перші п’ять днів перебування на посаді Дєєва отримала зарплату 5600 гривень. Тобто, понад тисячу гривень на день.

    “Розмір нарахованої заробітної плати заступнику міністра внутрішніх справ Дєєвої Анастасії Євгенівні за жовтень 2016 р. становив 5600 грн. Після утримання податків і зборів заступнику мінстра виплачено 4 508 грн. Розмір нарахованої заробітної плати за листопад 2016 р. склав 28000 грн. Після утримання податків і зборів виплачено 22 540 грн”, – підкреслили в МВС.

    Раніше інформаційний сайт Знай.ua повідомляв про те, як Дєєва встигла прославитися в Британії.