У ігрового смартфона від Redmi буде зарядка пристойної потужності

    63

    Смартфон Redmi для геймерів запропонує швидку зарядку флагманського рівня.

    Ще на початку року глава Redmi заявив, що компанія має намір випустити свій перший ігровий смартфон, який стане симбіозом потужності та невисокої ціни. Трохи пізніше компанія оголосила який же чип буде відповідати за ігровий потенціал. Ним стане Dimensity 1200. І ось на початку тижня Redmi заявила, що все готово до анонсу смартфона для геймерів і його представлять до кінця квітня.

    На жаль, зовнішній вигляд, назва і технічні характеристики новинки невідомі. Але тепер стало відомо, що топовий чип від MediaTek стане не єдиною перевагою новинки. До числа її достоїнств можна зарахувати швидку зарядку потужністю 67 Вт. Про те, що мобільник можна буде заряджати на високій швидкості вдалося дізнатися завдяки його сертифікації в китайському центрі ЗС, де він проходить з модельним номером MDY-12-EF.

    Судячи з цього, новинка від Redmi отримає невелику маркетингову перевагу над Realme GT Neo, потужність зарядки якого залишає 50 Вт. Саме з цією моделлю і буде конкурувати ігрофон від Redmi. Чекаємо оголошення про дату анонсу новинки, а також активності від інсайдерів, які більше розкажуть про смартфон.

    Джерело: sina