iPhone 13 Pro показали на 3D-рендерах

    106

    Рамки та виріз екрана стали меншими.

    Вчора в мережі були опубліковані рендери базового смартфона нової лінійки iPhone – iPhone 13, а сьогодні те ж джерело представило зображення iPhone 13 Pro. На відміну від молодшої моделі з новим діагональним розташуванням датчиків, в iPhone 13 Pro все набагато звичніше.

    Об’єктиви основної камери iPhone 13 Pro розташовані так само, як в нинішній моделі. Хіба що сам блок основної камери став трохи більшим – і це дає надію на застосування Apple більших датчиків зображення.

    На фронтальній панелі – зменшені рамки екрану і виріз вгорі. Відразу впадає в очі переміщення прорізу гучномовця в самий верх, під рамку. В цілому, можна сказати, що фронтальна панель iPhone 13 Pro візуально зміниться навіть більше, ніж тильна.

    Очікується, що iPhone 13 Pro отримає екран колишньої діагоналі 6,1 дюйма. Габарити новинки складуть 146,7х71,5х7,6 мм – він буде трохи товстішим від попередника. Можливо, за рахунок акумулятора більшої ємності.

    З чуток, iPhone 13 отримають екрани, створені за технологією LTPO, з кадровою частотою 120 Гц. Само собою, буде нова однокристальна платформа A15 Bionic. Крім поліпшення параметрів камери чекаємо також версію з 1 ТБ вбудованої пам’яті. Офіційний анонс новинок очікується у вересні.