Якісні зображення і відео Galaxy A22 5G

    77

    Телефон буде конкурувати з недорогими 5G-моделями від китайських брендів, таких як Huawei, Xiaomi, OPPO і Vivo.

    На сайті Letsgodigital опублікували якісні рендери та відеоролик, які демонструють смартфон Galaxy A22 5G.

    Компанія Samsung анонсувала смартфон Galaxy A21 в квітні минулого року, протягом найближчих декількох місяців компанія повинна випустити Galaxy A22 5G. Очікується, що пристрій буде просуватися як найдоступніший телефон Samsung з підтримкою 5G.

    Що стосується ціни Galaxy A22 5G, то вона очікується в районі 185 доларів. Телефон буде конкурувати з недорогими 5G-моделями від китайських брендів, таких як Huawei, Xiaomi, OPPO і Vivo. Версія з підтримкою 5G буде побудована на базі однокристальної системи серії MediaTek Dimensity 700. Однак у продажу повинна також з’явитися і 4G-версія смартфона на базі SoC сімейства MediaTek Helio. Якщо вірити джерелу, смартфон отримає основну камеру з чотирма датчиками роздільною здатністю 48, 8, 2 і 2 Мп. Очікується, що Samsung випустить смартфон з 4/64 і 6/128 ГБ пам’яті. У деяких країнах буде доступна версія з 3/32 ГБ пам’яті.

    Компанія Samsung користується послугами ODM-виробників для випуску деяких своїх смартфонів. Ця стратегія була прийнята для збільшення своєї частки на ринках, що розвиваються, таких як Китай і Індія. Стратегія ODM викликала негативну реакцію серед постачальників запчастин, які раніше співпрацювали з Samsung. Таким чином, компанія розробила стратегію JDM (спільна розробка і виробництво), в якій Samsung частково бере участь у виборі основних характеристик продукту.

    Повідомляється, що Samsung буде спільно розробляти та виробляти Galaxy A22 5G з такими китайськими фірмами, як Wingtech і Hwachin. Він буде продаватися на ринках, що розвиваються, таких як Індія і країни Південно-Східної Азії.