Чубчик нікуди не подівся: зображення і характеристики iPhone 13 Pro

    80

    Ці зображення припускають, що iPhone 13 Pro збереже виріз в центральній верхній частині дисплея, проте площа чубчика зменшиться.

    У мережі з’явилися нові рендери смартфона iPhone 13 Pro, створені на базі інсайдерської інформації та витоків з ланцюжка постачання, із зазначенням очікуваних характеристик пристрою.

    Ці зображення припускають, що iPhone 13 Pro збереже виріз в центральній верхній частині дисплея, проте площа чубчика зменшиться. У цьому вирізі будуть розташовуватися отвір гучномовця і система камер, необхідна для роботи Face ID.

    Рамки екрану iPhone 13 Pro з усіх боків стануть вужчі, при цьому смартфон, як очікується, отримає дактилоскопічний датчик, розташований під поверхнею дисплея. Ще одним помітним нововведенням має стати відмова від зарядного порту. Смартфон буде заражатися тільки бездротовим способом.

    В основній камері очікується поява трьох 12-мегапіксельних датчиків зображення і лазерного далекоміра. Раніше повідомлялося, що моделі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max будуть підтримувати частоту оновлення 120 Гц завдяки новим панелям LTPO від Samsung, які можуть динамічно перемикати частоту оновлення від 1 до 120 Гц в залежності від типу контенту. Це дозволить ефективно заощаджувати заряд акумулятора.

    Смартфон має бути побудований на базі однокристальної системи Apple A15 і працювати під управлінням iOS 15.