Співзасновник OnePlus представив свій бренд

    174

    Карл Пий з «нічого» зробить щось грандіозне.

    У минулому році як грім серед ясного неба прозвучала новина, що Карл Пий, який стояв біля витоків OnePlus і є її засновником, залишає компанію. Офіційна причина — відправитися в самостійне плавання зі своїм брендом. Хоча в кулуарах говорять про те, що цей крок Карла Пея став демаршем проти політики все більшої інтеграції OnePlus з Oppo і «зрада ідеалів» в частині цінової політики.

    І ось сьогодні Карл Пей офіційно представив своє дітище — стартап Nothing. Прес-реліз говорить, що «стартап візьметься за усунення бар’єрів між людьми і технологіями для створення безшовного цифрового майбутнього». Так що за майбутнє приготувала нам компанія з дивною назвою «Нічого»?

    Компанія буде спеціалізуватися на споживчих технологіях. За словами Карла Пея, в цій сфері давно не відбувалося нічого значущого. Прийшов час збаламутити «болотце». На жаль, якоїсь конкретики немає. Колишній топ-менеджер OnePlus вважав за краще обмежитися загальними фразами.

    Не було ніякої конкретики по частині майбутніх продуктів і в інтерв’ю Карла Пея з журналістом видання The Verge. Він лише сказав про те, що основний дохід компанії буде пов’язаний з продажем розумних гаджетів, а не з підписками або програмним забезпеченням. І це повинна бути ціла екосистема пристроїв. Перші гаджети повинні з’явитися в першій половині нинішнього року і нам залишається тільки чекати їх прем’єру, щоб зрозуміти, чим же займеться дітище Карла Пея.

    Джерела: thevergeandroidauthority