Перші зображення Sony Xperia 10 III

    136

    Дизайн-код останніх смартфонів Sony залишиться незмінним і в Sony Xperia 10 III.

    З року в рік експерти, аналітики та звичайні користувачі міркують на тему про те, що Sony вже не та і пора б їй прикрити виробництво мобільних пристроїв. Але компанія не здається і продовжує гнути свою лінію, яка багатьом здається дивною. Зі свого боку, Sony не реагує на коментарі злостивців і продовжує створювати новинки.

    У лютому відбудеться щорічна виставка MWC, яка вже давно стала традиційним місцем презентації новинок від Sony. Які нові апарати вона планує показати на цей раз, достовірно невідомо. Серед дебютантів може бути Sony Xperia 10 III і завдяки відомому постачальнику витоків @OnLeaks ми можемо поглянути на цю модель.

    У плані екстер’єру — без сюрпризів. Широкоформатний дисплей зі співвідношенням сторін 21:9 і відступи на торцях. Габарити корпусу Sony Xperia 10 III склали 154,4х68,4х8,3 мм і на тильній стороні встановили вертикальну потрійну камеру. З чуток, перевагу віддадуть датчикам 12 Мп + 8 Мп (ширококутний) + 8 Мп (телеоб’єктив).

    Традиційно для смартфонів Sony запропонували бічний сканер відбитків пальців, є фронтальні стереодинаміки і 3,5 мм роз’єм для навушників. На жаль, по частині заліза немає ніяких подробиць.

    Джерело: phonearena