iQOO порадує виходом нового середнячка

    66

    Компанія iQOO, що спеціалізується на виході флагманів, вирішила випустити середньобюджетник.

    Схоже, що скоро суббренд Vivo, iQOO, представить в рідному в Китаї новий середньобюджетний смартфон. Таку інформацію почали поширювати інсайдери і різні видання техно-тематики.

    Причина появи нових чуток полягає в тому, що невідомий смартфон iQOO з номером моделі V2054A з’явився на сторінці відомої бази даних TENAA. На сайті TENAA з’явилися всі його технічні характеристики, а також кілька зображень.

    Пристрій оснащений 6,58-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, в якому виробник передбачив виріз у вигляді краплі. У нього вбудована фронтальна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів. На задній частині пристрою встановлений блок основної камери, що складається з двох об’єктивів: на 13 і 2 Мп.

    Смартфон iQOO V2054A має наступні розміри: 164,15×75,35×8,4 мм, а вага становить 185,5 грама. Кнопки регулювання гучності і кнопку живлення можна знайти на правій грані пристрою. Сканер відбитків пальців вбудований в кнопку живлення.

    iQOO V2054A працює на базі невідомого восьмиядерного чипсета, який працює на частоті до 2,0 ГГц. Обсяг пам’яті смартфона становить 128 ГБ, а варіантів оперативної пам’яті буде три: на 4 ГБ, 6 ГБ і 8 ГБ. Його живлення буде забезпечуватися ємним акумулятором на 4910 мАг, який підтримує швидку зарядку.

    Середньобюджетник стане першим смартфоном iQOO, який працює на Android 11 з коробки.

    Джерело: GSMArena