У наступному році Apple iPad Pro перейдуть на використання Mini LED- і OLED-дисплеїв

    109

    Американська компанія Apple готова серйозно вкластися в начинку своїх планшетів iPad Pro в наступному році.

    Apple відома за внесення незначних поліпшень в свої пристрої, але в підсумку саме вони вихваляються користувачами і критиками, як найбільш необхідні. Так, компанія планує вносити цікаві зміни в наступне покоління своїх флагманських планшетів iPad Pro.

    Ходять чутки, що «купертинівці» працюють над розробкою нової технології дисплеїв Mini LED. Очікується, що ці панелі будуть використовуватися компанією для більшості майбутніх пристроїв. За новими матеріалами, першим пристроєм, в який буде встановлена панель, виконана за новою технологією, є iPad Pro.

    Згідно з інсайдерською інформацією, iPad Pro з Mini LED-дисплеєм буде представлений в першій половині 2021 року. Крім того, подейкують, що компанія також працює над іншою версією iPad Pro з OLED-панеллю, яка буде представлена вже в другій половині наступного року.

    Також повідомляється, що постачати OLED-панелі для Apple будуть Samsung Display і LG Display. Нагадаємо, що обидві ці компанії також постачають OLED-панелі Apple для моделей iPhone 12.

    З чуток, в наступному році Apple почне активно використовувати Mini LED-панелі для лінійки iPad, а потім поступово почне встановлювати той же тип екрану для пристроїв MacBook і iMac. Природно, конкретних термінів на даний момент немає.

    Джерело: SlashGear



    • інші новини