OnePlus розкрила перші подробиці і дату виходу OxygenOS 11

    152

    Прошивка буде доступна для серій OnePlus 8, OnePlus 7T, OnePlus 7, OnePlus 6T і OnePlus 6, а також для нового OnePlus Nord.

    Раніше компанія OnePlus підтвердила про те, що 10 серпня вона представить нову оболонку HydrogenOS 11. Це прошивка на базі операційної системи Android для смартфонів OnePlus, які продаються в Китаї. Однак для власників телефонів компанії в усьому іншому світі також є хороші новини.

    Згідно з повідомленням, яке було залишено в блозі засновника і генерального директора OnePlus Піта Лау (Pete Lau), попередня збірка OxygenOS 11 для розробників також буде випущена 10 серпня. Це дозволить окремим членам спільноти OnePlus надавати відгуки про нові функції, доступних для відповідних пристроїв.

    Піт Лау додав, що після виправлення основних помилок і підвищення стабільності буде випущена відкрита бета-версія OxygenOS 11, яка дозволить випробувати прошивку всім іншим користувачам.

    OxygenOS 11 отримає свіжий дизайн та довгоочікувані нові функції, які просили шанувальники. Деякі з цих нових функцій розробляються членами спільноти OnePlus. Лідер компанії додав, що попри появу нових функцій вони не будуть відходити від того, що користувачі люблять в OxygenOS. Нова прошивка буде дуже швидкою і плавною, запропонує легкий користувальницький інтерфейс і безліч налаштувань.

    OxygenOS 11 буде заснована на Android 11, прошивка буде доступна для серій OnePlus 8, OnePlus 7T, OnePlus 7, OnePlus 6T і OnePlus 6, а також для нового OnePlus Nord, який трохи затримується.

    Джерело: ixbt.com