Представлений портативний сенсорний дисплей Lenovo ThinkVision M14t

    151

    Тепер ви зможете малювати на своєму комп’ютері, навіть якщо він спочатку не підтримує подібне введення інформації.

    На торішньому Mobile World Congress компанія Lenovo представила портативний дисплей ThinkVision M14, який призначений для збільшення робочої площі вашого екрану. Його мінусом була відсутність підтримки сенсорного введення.

    Вчора Lenovo анонсувала сенсорну версію цього дисплея в формі ThinkVision M14t. Монітор отримав 14-дюймову матрицю роздільною здатністю FullHD з сенсорною функціональністю (до 10 дотиків одночасно).

    Lenovo ThinkVision M14t розпізнає 4096 ступенів натискання, коли ви використовуєте стилус для створення ескізів або записів. Тобто тепер ви зможете малювати на своєму ноутбуці чи комп’ютері, навіть якщо він спочатку не підтримує подібне введення інформації.

    Монітор можна використовувати як в альбомній, так і в портретній орієнтації, у нього є підтримка автоматичного повороту екрану. Як і в торішній моделі, ви можете встановлювати дисплей під різними кутами за допомогою регульованої підставки. Маса пристрою становить всього 698 г. Для підключення і зарядки передбачені роз’єми USB-C.

    Ціна пристрою становить 499 доларів.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини