Xiaomi планує випустити компактний смартфон Redmi

    866

    На даний момент компанія вивчає таку можливість і не виключає появи на ринку смартфона Redmi з невеликим екраном.

    На сьогодні на ринку домінують смартфони з великими екранами. Головним чином тому, що користувачі вважають кращими переважно саме такі моделі, ніж компактні апарати. Проте все ще є категорія людей, яким більше подобаються маленькі смартфони — їх зручніше тримати в руці, і вони вільно поміщаються в кишені. Xiaomi розглядає можливість повернення до виробництва смартфонів з невеликими екранами під брендом Redmi. Про це на своїй сторінці в Weibo недавно розповів директор по продукції Redmi Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas).

    Топ-менеджер компанії зазначив, що зараз з найбільш помітним смартфоном з невеликими екранами на ринку представлений тільки iPhone 11 Pro (хоча у Apple є iPhone SE 2020 року, на хвилиночку). Він також натякнув, що його компанія на поточний момент аналізує попит на компактні мобільні пристрої, але однозначне рішення з цього приводу поки не прийнято. Якщо компанія все-таки вирішить випустити компактну модель смартфона, то доведеться пожертвувати деякими функціями через особливості внутрішнього компонування.

    Важко зараз сказати, чи будуть компактні смартфони Xiaomi користуватися популярністю, проте з огляду на попит на продуктивні пристрої з потужними характеристиками, очікування можуть не відповідати дійсності.