Смартфон з найбільш просунутою системою стабілізації нарешті показали цілком

    101

    В основній камері використовується 50-мегапіксельний датчик c технологіями Dual Pixel і Tetracell.

    Компанія Vivo опублікувала офіційні зображення Vivo X50 Pro, який повинен бути анонсований 1 червня. До цього компанія показувала тільки незвичайний блок основної камери, а тепер у нас є можливість розглянути пристрій цілком.

    Смартфон отримав вузькі рамки по периметру дисплея, а також фронтальну камеру, яка врізана в лівий верхній кут екрану.

    Компанія Vivo заявила, що система стабілізації, реалізована в камері, помітно перевершує наявні на ринку системи оптичної стабілізації зображення. У Vivo назвали свою систему стабілізації «мікро-хмарою» (micro cloud). У камері реалізована нова система підвісу, яка дозволяє повертати датчик зображення на кут до 3 градусів в усіх напрямках, що в три рази перевищує можливості традиційної системи оптичної стабілізації.

    В основній камері використовується 50-мегапіксельний датчик c технологіями Dual Pixel і Tetracell і об’єктив з фокусною відстанню 16-135 мм. Камера підтримує 5-кратний оптичний зум, а також 10-кратний цифровий зум.

    Крім того, Vivo X50 Pro отримав нічний режим зйомки Ultra Dark Mode, який дозволить отримувати яскраві якісні фотографії в практично повній темряві.

    Джерело: ixbt.com