Рендери OnePlus 8, характеристики дисплея і камери OnePlus 8 Pro

    100

    Шукач витоків Ішан Агарвал поділився з широкою аудиторією інформацією про дисплеї OnePlus 8 Pro, а ресурс Winfuture виклав прес-зображення OnePlus 8, що демонструють різні забарвлення.

    Рендери дають розуміння, що крім традиційного чорного кольору серед забарвлень базової версії флагмана буде варіант з градієнтом Glow, який асоціюється із заходом, а також ефектний і оригінальний зелений колір.

    Що стосується «прошки», то Ішан Агарвал стверджує, що вона отримає вигнутий Super Fluid екран з частотою оновлення 120 Гц. Обіцяно, що дисплей матиме підтримку HDR10+, яскравість збільшено до рекордних 1400 ніт і є вбудований чип компенсації руху MEMC, що дозволяє уникнути ефекту розмиття рухомих об’єктів. З іншого боку, джерело згадало оновлену систему вібрації Haptics 2.0 в OxygenOS.

    Ще вдалося дізнатися, що OnePlus 8 Pro отримає 48 Мп основний датчик Sony IMX689 зі світлосилою f/1.78. Цей же сенсор встановлений в Oppo Find X2 Pro і позиціюється як ексклюзивний. З огляду на «родинні» зв’язки Oppo і OnePlus як нащадків BBK, не дивно, що у них є схожі характеристики.

    Крім нового модуля на 48 Мп запропонують ще один датчик з аналогічною роздільною здатністю Sony IMX586 з апертурою f/2.2. Завершувати ансамбль сенсорів на тильній стороні будуть 8 Мп телеоб’єктив (3-кратний оптичний зум, 30-кратний цифровий, f/2.44) і 5 Мп датчик, який називається «колірний фільтр». Не забудуть запропонувати оптичну і цифрову стабілізацію, а також удосконалити нічний режим.

    Джерело: twitterwinfuture