Apple оновила iPhone і iPad, додавши безліч нових функцій

    1141

    Універсальні покупки, нові Memoji і Animoji, жести для навігації в стилі Mac, підтримка миші і трекпада.

    Компанія Apple випустила оновлення програмного забезпечення для своїх мобільних пристроїв – iPhone і iPad. Операційні системи iOS і iPadOS версії 13.4 приносять безліч нових функцій, доробок і виправлень.

    Для планшетів додана підтримка підключення миші і трекпада. Останнє стане особливо корисним з виходом нової клавіатури Apple Magic Keyboard для iPad, яка оснащена трекпадом. Підтримуються Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad, Magic Trackpad 2, а також мишки сторонніх виробників з підключенням по Bluetooth і через USB. Крім того, передбачена підтримка multi-touch жестів для навігації в стилі Mac при використанні трекпада.

    З’явилася підтримка універсальних покупок, коли користувач може один раз оплатити додаток відразу і для iOS, і для macOS, і для watchOS, і tvOS.

    У хмарному сховищі iCloud Drive тепер можна ділитися теками з іншими користувачами. У додатку Apple TV з’явився вибір якості відтворення і завантаження. Додано дев’ять нових Memoji і анімованих Animoji, начебто шокованої особи, особи з сердечками, і так далі. Крім того, в iMessage можна ділитися електронними автомобільними ключами, з’явився новий віджет календаря, в панелі CarPlay – підтримка сторонніх додатків для навігації, і багато іншого.

    Джерело: ixbt.com