Представлений Sony Xperia 10 II: 6-дюймовий екран OLED, потрійна камера і великий акумулятор

    137

    Він став легшим за попередника, при цьому ємність акумулятора помітно збільшилася.

    Цю модель вчора розсекретив інсайдер Макс Вайнбах (Max Weinbach), а сьогодні Sony офіційно представила Xperia 10 II. Смартфон середнього рівня у виконанні китайської компанії має тепер Snapdragon 665, 4 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ флеш-пам’яті і потрійну камеру.

    Остання представлена основним датчиком на 12 Мп, і двома додатковими роздільною здатністю 8 Мп – один з’єднаний зі надширококутним об’єктивом з фокусною відстанню 16 мм, інший – з телеоб’єктивом, що забезпечує дворазовий оптичний зум. У фронтальній камері теж встановлений 8-мегапіксельний датчик.

    Незважаючи на те, що Xperia 10 II виявився трохи довшим і ширшим за попередника, він став на 10% легшим. При цьому ємність акумуляторної батареї збільшилася більш ніж на 25% – до 3600 мАг. Фірмова технологія Xperia Adaptive Charging дозволяє продовжити життя батареї смартфона. 6-дюймовий дисплей OLED з роздільною здатністю Full HD+ і співвідношенням сторін 21:9 захищає загартоване скло Gorilla Glass 6, і воно ж застосовується в оформленні тильної панелі. Від пилу і води смартфон захищений відповідно до ступеня IP68.

    Габарити і маса моделі – 157x69x8,2 мм і 151 грам. Новинка надійде в продаж навесні, але вартість поки не оголошена.

    Джерело: ixbt.com