В липні Samsung випустить гнучкого «чемпіона» з камерою під екраном

    57

    За формфактором він буде схожий на Samsung Galaxy Fold.

    Відомий мережевий інформатор Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував інсайдерську інформацію про наступника першого гнучкого смартфона Samsung.

    Нагадаємо, Samsung Galaxy Fold вийшов минулої осені. Минулого тижня на ринку з’явився гнучкий Samsung Galaxy Z Flip, який сильно відрізняється від попереднього смартфона. Наступний смартфон, який готує Samsung, за формфактором буде схожий на Samsung Galaxy Fold, але він отримає ряд поліпшень.

    Samsung Galaxy Fold 2 (умовна назва) проходить під кодовою назвою Champ, тобто «чемпіон». Його головною особливістю стане фронтальна камера, яка буде розташовуватися прямо під поверхнею дисплея. Це дозволить відмовитися від чубчика і не врізати камеру в екран, як це роблять сьогодні багато виробників.

    Інсайдер стверджує, що Samsung Galaxy Fold 2 вийде вже в липні цього року.[BR]Редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter підтвердив цю інформацію, а також додав, що діагональ екрану смартфона складе близько 7,7 дюйма.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини