Так буде виглядати Huawei Mate 40 Pro

    1903

    Смартфон отримає екран-водоспад, як у Huawei Mate 30 Pro.

    У мережі з’явилися якісні рендери флагманського камерофона Huawei Mate 40 Pro, який буде анонсований тільки в жовтні цього року.
    Дана модель була створена на базі витоків і патентних зображень, які вже з’явилися в мережі. Імовірно, смартфон отримає екран-водоспад, краї якого будуть загинатися прямо на корпус, як у Huawei Mate 30 Pro.

    Фронтальна камера буде подвійною і врізаною прямо в активну область екрану в лівому верхньому кутку. Дактилоскопічний датчик буде вбудований під поверхню екрану. Нехай не всім користувачам подобаються підекранні сканери відбитків пальців, вони поступово витісняють з ринку датчики, які розташовані на задній і бічній панелях смартфонів.

    Основна камера буде виконана в круглому блоці, як і у попередника, тільки цього разу датчиків зображення буде п’ять. Їх характеристики поки не уточнюються, але можна з певною часткою впевненості припустити, що до 108 Мп і вище Huawei в цьому році не добереться. Huawei, Honor і Sony вважають, що 100-мегапіксельні датчики зображення — не дуже правильний вибір для смартфонів на даний момент.

    Huawei Mate 40 Pro буде побудований на базі новітньої однокристальної системи Kirin, яка буде перевершувати Kirin 990 за швидкістю і енергоефективністю. Також очікується подальше підвищення швидкості зарядки, в тому числі бездротової.

    Джерело: Igeekphone