Так виглядає прозорий Xiaomi Mi 10 Explorer Edition

    154

    Xiaomi вперше випустила прозору версію свого флагманського смартфона два роки тому.

    Інсайдер Xiaomishka, який регулярно першим видобуває цікаві новини про продукти Xiaomi і Redmi, виклав якісне зображення Xiaomi Mi 10 Explorer Edition.

    Нагадаємо, компанія Xiaomi вперше випустила прозору версію свого флагманського смартфона два роки тому. Смартфон Xiaomi Mi 8 став доступний у версії з прозорою задньою панеллю, яка отримала назву Xiaomi Mi 8 Explorer Edition або Transparent Edition.

    У минулому році була випущена аналогічна версія флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 Explorer Edition. Ці смартфони користуються популярністю, тому ніхто не сумнівається, що виробник готує і Xiaomi Mi 10 Explorer Edition.

    Нагадаємо, Xiaomi Mi 10 отримає чотиримодульну основну камеру, датчики якої будуть розташовані вертикально в ряд. Фронтальна камера буде врізана в лівий верхній кут екрана.

    Базова версія Xiaomi Mi 10 повинна стати найдешевшим на ринку смартфоном, який оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 865 і 108-мегапіксельною камерою. Що стосується камери, то смартфон не поступиться Samsung Galaxy S20 Ultra.

    https://twitter.com/xiaomishka/status/1219154722709540865

    Презентація Xiaomi Mi 10 очікується 10 лютого.

    Джерело: Twitter