Названа вартість заміни гнучкої матриці Motorola Razr

    522

    Чутки підтвердилися – Motorola взяла і представила оновлений Razr. Компанія просто взяла культову розкладачку і на зміну звичайного екрана прийшла гнучка матриця, а також сучасна начинка.

    Motorola стверджує, що ретельно протестувала гнучкий дисплей і підготувалася до можливих проблем. Але цікаво, у скільки обійдеться заміна екрану Motorola Razr, якщо з ним щось трапиться?

    Думаємо, що потенційним власникам буде неприємно дізнатися, що заміна гнучкої матриці обійдеться недешево – $299. Якщо Samsung запропонувала першим покупцям знижений цінник $149 за заміну екрану, то у Motorola немає такої пільгової пропозиції.

    Правда, настільки відносно невисока вартість заміни гнучкої матриці Galaxy Fold поширюється тільки на тих, хто придбає смартфон до кінця поточного року. А всім іншим доведеться заплатити $599.

    Для порівняння заміна дисплея iPhone 11 коштує $199, iPhone 11 Pro – $279 і iPhone 11 Pro Max – $329.

    Нагадаємо, що Motorola Razr отримав гнучкий pOLED-екран діагоналлю 6,2 дюйма з роздільною здатністю 2142х876 пікселів. Компанія стверджує, що дисплей стійкий до згинань і по своїй довговічності не поступається матриці середньостатистичного смартфона.

    У складеному стані половинки щільно прилягають одна до одної, а краї екрану в місці згину прикриті рамкою з нержавіючої сталі, що перешкоджає попаданню всередину пилу і сміття.

    Джерело: Phonearena