Виробництво iPhone подешевшало, але ціни знижуватися не будуть

    309

    Apple планує експортувати iPhone, вироблені в цій країні, в інші регіони, включаючи Європу.

    Як стало відомо, компанія Foxconn почала виробляти iPhone XR в Індії. Крім того, скоро в Індії почнеться виробництво лінійки смартфонів iPhone 11. Цей крок дозволить скоротити витрати на виробництво iPhone.

    Закони Індії підтримують використання в обладнанні деталей від місцевих постачальників. Таким чином, Apple може заощадити близько 10% вартості виробництва iPhone XR, перенісши виробництво в Індію. Але Apple не має наміру знижувати ціни на iPhone, принаймні в доступному для огляду майбутньому.

    У квітні цього року з’явилися повідомлення про те, що Foxconn протестує iPhone в Індії. У той час Foxconn не уточнила, які моделі iPhone вона буде виробляти. Згодом стало відомо, що Foxconn буде робити iPhone XR і iPhone XS в Індії.

    Виробництво повинно було початися в серпні, але компанія чекала схвалення індійського уряду. Тепер же індійські ЗМІ повідомили, що після кількох тижнів пробного виробництва завод Foxconn в Ченнаї почав повномасштабний випуск iPhone XR.

    Смартфони, які виробляються в Індії, орієнтовані не тільки на індійський ринок. Apple також планує експортувати iPhone, вироблені в цій країні, в інші регіони, включаючи Європу.

    Джерело: Gizchina