«Ідеальний» молодіжний смартфон Honor доступний для замовлення

    300

    На підході офіційна презентація новинки.

    Вчора компанія Honor опублікувала в соціальній мережі Weibo постер, який підтверджував, що сьогодні очікується якийсь важливий анонс. Джерела припустили, що мова йде про анонс смартфона, який вийде під назвою Honor 20 Youth Edition або Honor 20 Lite і буде відрізнятися від Honor 20 Lite, випущеного раніше в цьому році.

    Однак сьогодні виробник уточнив, що бажаючі вже можуть оформити попереднє замовлення на Honor 20 Lite, при цьому офіційна презентація новинки відбудеться 22 жовтня. Тоді ж будуть підтверджені остаточні характеристики та ціна Honor 20 Lite.

    Новий рекламний постер підтверджує, що Honor 20 Lite буде доступний в темно-зеленому і світлому градієнтому варіантах виконання корпусу.

    Honor 20 Lite оснащений дисплеєм AMOLED діагоналлю 6,3-дюйма, який має роздільну здатність FullHD+ і вбудований сканер відбитків пальців. Смартфон отримав восьмиядерну однокристальну систему з частотою 2,2 ГГц, від 4 до 8 ГБ оперативної пам’яті і від 64 до 256 ГБ флеш-пам’яті.

    В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп. Фронтальна камера є 16-мегапіксельною. Ємність акумулятора складе 4000 мАг, є підтримка 20-ватної зарядки. З коробки він буде працювати під управлінням Android 9 Pie.

    Джерело: Gizmochina