Чим відрізняються екрани Huawei Mate 30 Pro і Vivo Nex 3?

    160

    Обидва смартфони позбавлені апаратних кнопок для регулювання гучності, для цього використовується бічна частина вигнутого дисплея.

    На початку цього тижня був представлений перший смартфон, оснащений так званим екраном-водоспадом, який отримав назву Vivo Nex 3.

    Вчора ж компанія Huawei представила свій флагманський камерофон Huawei Mate 30 Pro, який також отримав екран, вигнутий з боків на кут 88 градусів.

    Обидва смартфони позбавлені апаратних кнопок для регулювання гучності, для цього використовується бічна частина вигнутого дисплея, ось тільки реалізований цей момент у двох смартфонів по-різному.

    У Huawei Mate 30 Pro для активації регулювання гучності необхідно двічі натиснути на будь-яку з бічних поверхонь екрану. Технологія сенсорного екрана, реалізована в Vivo Nex 3, є більш технічно досконалою, оскільки в цій частині дисплея у смартфона цілих сім датчиків, які визначають різні ступені тиску.

    Vivo Nex 3 надійде в продаж вже завтра, а сьогодні стартує прийняття попередніх замовлень на лінійку Huawei Mate 30 Pro.

    Джерело: Twitter