Xiaomi Mi 10 вразить покупців новими можливостями та ціною

    2066

    В даний час на полицях магазинів можна доступно вкрай багато різних мобільних пристроїв, причому з абсолютно різних цінових категорій, починаючи від дуже дешевих і закінчуючи надзвичайно дорогими, дозволити собі покупку яких можу лише деякі. Як достовірно відомо, вже в наступному 2020 року в продаж надійде такий флагман, як Xiaomi Mi 10, дана модель гарантовано вразить покупців неймовірними можливостями та адекватною ціною, а оснащена вона виявиться за останнім словом техніки. Це стосується не тільки всього технічного оснащення, але ще і підтримки різних технологій і наявності новітніх особливостей, включаючи такі, зустріти які зараз в продукції від даного виробника просто неможливо.

    Як вдалося з’ясувати, створення даного флагмана вже щосили активно ведеться, тобто для себе компанія-виробник вже повністю визначилася з тим, яке «залізо» повинен отримати цей апарат. Смартфону Xiaomi Mi 10 приписують восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, а доповнений він виявиться графікою Adreno 730 і модемом X55 з підтримкою 5G на швидкості до 7 Гбіт / с, тобто на вкрай високій. Серед інтерфейсів користувачів чекає один тільки USB Type-C, а ось розраховувати на наявність 3,5 мм роз’єму не варто, тому що такий назавжди став частиною історії.

    В іншому, крім усього іншого, флагманський смартфон Xiaomi Mi 10 володіє 6,3-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 2160 пікселів (FHD +), вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, а також, крім того, корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 6, тобто новітнім в своєму класі. Серед особливостей такої моделі значаться корпус із захистом від води і пилу за стандартом IP68, тобто з таким мобільним пристроєм стане можливим легко і просто занурюватися під воду на глибину до двох метрів, але за тривалістю не більше ніж на одну годину. Наявність такої особливості дозволить брати такий апарат з собою, наприклад, в ванну або душ без побоювань, що він зламається.

    Серед інтерфейсів користувачів в Xiaomi Mi 10 чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1, Dual GPS, GLONASS, A-GPS, 4G VoLTE і NFC, останній з яких дозволить без зайвих складнощів здійснювати оплату покупок в магазинах і різного роду послуг в закладах, користуючись при цьому платіжною системою Google Pay, Mi Pay або іншою, яких в даний час є досить багато. Очікується, що такий флагман анонсують в першій половині 2020 року, а коштувати він буде всього-на-всього $ 500 (12 500 гривень). З урахуванням ціни, якості, дизайну і технічного оснащення, даний флагман, поза будь-якими сумнівами, вразить більшість покупців. Залишилося тільки дочекатися його анонса, а потім і запуску в продаж.