Фотогалерея дня: опубліковані вражаючі рендери PlayStation 5

    757

    Розробники вже отримали консолі на руки.

    У вівторок в Мережі з’явилися ескізи комплекту для розробників PlayStation 5 або PlayStation 5 Dev Kit, які виглядали дуже незвично. Потім відразу кілька джерел підтвердили, що ці ескізи дійсно демонструють реально наявний пристрій.

    Зокрема розробник ігор Метью Стотт (Matthew Stott) підтвердив в Twitter, що це дійсно PlayStation 5 Dev Kit, яких вже кілька штук в компанії Codemasters, де він працює. При цьому він не став публікувати фотографії, які б підтвердили його слова.

    Ресурс LetsGoDigital створив вражаючі рендери на підставі цих ескізів, які представлені в цій статті. Ці картинки дозволяють скласти куди більш повне враження про дизайн пристрою.

    Багато хто вважає, що це не комплект розробників, а, можливо, фінальна версія PlayStation 5, тому як зазвичай Dev Kit поставляються в нудному дизайні з прямими кутами. При цьому якщо це Dev Kit, то можна припустити, що фінальна версія PlayStation 5 буде виглядати ще більш вражаючою.

    Що стосується ціни, то раніше в цьому році головний архітектор PlayStation 5 повідомив, що консоль отримає «привабливу ціну, враховуючи її характеристики». Ніхто не сумнівається в тому, що PS5 буде коштувати як мінімум більше, ніж PS4. Представлена три роки тому Sony PS4 Pro отримала ціну 400 євро. Імовірно, ціна Sony PS5 складе не менше 500 євро.

    Анонс новітньої ігрової консолі Sony, ймовірно, відбудеться в лютому 2020 року під час PlayStation Meeting 2020.