Redmi Note 8 – не тільки камерофон, а й ігровий смартфон. Helio G90T порівняли з Kirin 810 і Snapdragon 710

    371

    Redmi називає нові пристрої геймерськими смартфонами.

    Пару днів тому компанія MediaTek опублікувала рекламний постер, на якому йшлося про те, що смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro будуть оснащені однокристальною системою MediaTek Helio G90T.

    Тепер же віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing), який не пропускає ні дня, щоб не нагадати про прийдешні смартфони, на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo підтвердив, що в Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro дійсно буде встановлена дана платформа, яку Xiaomi і Redmi воліють називати «ігровим ядром» (game core).

    А на офіційній сторінці Redmi опублікували графік, на якому порівнюється продуктивність Redmi Note 8 Pro на базі MediaTek Helio G90T і інших смартфонів, що використовують Kirin 810 і Snapdragon 710.

    Крім того, варто відзначити, що Redmi перестала рекламувати Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro виключно як перші камерофони з 64-мегапіксельним датчиком зображення. Тепер акцент робиться на ігрових можливостях новинок, а Redmi називає нові пристрої геймерськими смартфонами, нагадуючи про наявність системи рідинного охолодження.

    Виробник також цікавиться, чого ще чекають користувачі від новинок, які будуть представлені 29 серпня.