LG K40s і K50s – недорогі захищені смартфони з впізнаваним дизайном

    185

    І скромними характеристиками.

    Компанія LG сьогодні представила смартфони K40s і K50s. Це оновлені версії K40 і K50 відповідно, які дебютували лише на початку року. Мабуть, в LG порахували, що раз Samsung може оновлювати свої смартфони через півроку, то і їм теж варто вчинити так само.

    LG K40s отримав екран HD + діагоналлю 6,1 дюйма, а також неназвану восьмиядерну платформу з частотою 2 ГГц. Імовірно, це MediaTek Helio P22. Оперативної пам’яті може бути 2 або 3 ГБ, а флеш-пам’яті – 32 ГБ.

    Основна камера подвійна з датчиками роздільною здатністю 13 і 5 Мп. Фронтальна роздільною здатністю 13 Мп. Варто відзначити, що LG не пішла на поводу у моди і зберегла дизайн тильної сторони, не перемістивши камеру в лівий верхній кут, як у всіх.

    Ємність акумулятора новинки становить 3500 мА · год. Смартфон доступний в чорному або синьому кольорах.

    K50S заснований, судячи з усього, на тій же платформі, але дисплей тут більше – 6,5 дюйма. Оперативної і флеш-пам’яті у апарата 3 і 32 ГБ відповідно. Камери у цій моделі такі ж, як у молодшої, хіба що доданий той самий непотрібний датчик глибини роздільною здатністю 2 Мп.

    Акумулятор у K50s більше – 4000 мА · год, але LG нічого не говорить про підтримку швидкої зарядки. Кольори у цієї моделі ті ж.

    Також варто відзначити, що обидва смартфона підтримують DTS: X 3D Surround Sound і захищені за стандартом MIL-STD 810G.