Xiaomi Mi Band 4 різко знизився в ціні

    1022

    В середині червня цього року на території Китаю був представлений фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4, який потім, через кілька днів, надійшов у продаж на місцевому ринку. Через кілька тижнів, вже в липні, він став доступний для покупки в інших країнах світу, в тому числі в Україні, але вже під найменуванням Mi Smart Band 4. Нічим ці електронні пристрої, крім свого найменування, не відрізняються, тому немає різниці, який саме купувати. Як і завжди, цінник у новинки на старті продажів в українських магазинах виявився сильно завищеними, але за останні дні ситуація в корені змінилася, пише akket.com.

    Так, зокрема, на старті продажів купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні пропонували за 1299 гривень, у стільки оцінили його єдину доступну для покупки модифікацію. Вона не має чіпа NFC. Так, цей наручний гаджет абсолютно точно коштує таких грошей, але навіщо переплачувати, якщо цього можна не робити. В ході дослідження ринку цін на електроніку з’ясувалось, що один з кращих в світі фітнес-трекерів різко впав в ціні майже на третину, все через анонс конкурента в лиці Honor Band 5, який хоть і коштує трішки дорожче, але і вміє більше. Наприклад новинка від Huawei вміє вимірювати рівень кисню в крові, чого продукт Xiaomi робити не можу. Як наслідок ряд магазинів продають Xiaomi Mi Band 4 за ціною починаючи від 900 гривень. За таку суму грошей трапляються і CN і Global версії. І все це при тому, що з моменту запуску в продаж пройшов всього один місяць.

    За зниженою ціною Xiaomi Mi Band 4 доступний для покупки в десятках магазинів на території України, причому деякі з таких продають не тільки цей наручний гаджет, але ще і займаються продажем офіційних ремінців від компанії-виробника, а такі доступні в чорному, синьому, коричневому і деяким інших розцінках. Головне при покупці упевнитися в достовірності ремінця, адже невідомо, з яких матеріалів виготовлена ​​підробка і якої шкоди вона здатна нанести, наприклад, шкірі. У майбутньому, швидше за все, цей наручний гаджет ще трохи подешевшає, але не дуже сильно.

    У зв’язку з цим, зараз відмінний час для того, щоб купити цей спортивний браслет, здатний похвалитися 0,95-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 300 на 200 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, батареєю ємністю 135 мАг для 20 днів автономної роботи, безліччю датчиків для відстеження фізичної активності та якості сну, а також деякими іншими особливостями, такими як водостійким корпусом із захистом від води за стандартом IP68 до 5 АТМ, що відповідає глибині занурення в 50 метрів. За сукупністю факторів цей трекер, мабуть, є кращим на ринку.