Омлет зі шпинатом: як зробити зелений сніданок улюбленим
Ранок у домі буває різний: десь тихо, десь шумно, десь сонце лагідно заглядає у вікно, а десь — дитина ще напівсонна, прокидається із роздратованим...
Що приготувати у вересні: 7 сезонних рецептів місяця
У вересні вже починають з’являтися осінні плоди, але й залишаються літні. Так, можна ще насолоджуватися свіжими кавунами, але вже зробити запіканку з грибами для...
Консерви та сублімована їжа: що краще зберігати під час блекауту?
Готуючи нас до надзвичайних ситуацій, ніхто насправді не пояснює, як жити в довгостроковій перспективі. Одна така проблема, що зачіпає кожного українця зараз - це...
5 сезонних страв у квітні для приготування щодня
Овочі та зелень у квітні допомагають перетворити будь-яку страву на яскравий та свіжий витвір мистецтва. І довго стояти біля плити не треба: кожен молодий...
Автентичний рецепт борщу на буряковій заквасці 1830 року: чим він відрізняється...
Борщ – це особлива українська страва, яка є невіддільною частиною нашої гастрономічної культури. За сотні років його рецепт зазнав численних трансформацій.
Нещодавно на гастро-історичному каналі...
Скільки можна зберігати продукти в морозилці – список
Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося!
Міністерство сільського господарства США пояснює, що...
5 рецептів домашнього хліба: з дріжджами та без, на заквасці та...
Випікання хліба в українських родинах – це цілий культ, з яким пов’язано безліч традицій, обрядів та прикмет. Кожна господиня оберігала свій власний рецепт хліба...
Азійська кухня: 5 простих рецептів для приготування вдома
Страви азійської кухні мають насичені смаки та можуть здатися складними у приготуванні. Насправді ж будь-яку страву можна приготувати і вдома, просто спочатку перейнятися звичаями...
5 рецептів традиційних українських страв, які смакуватимуть влітку
Коли на вулиці +30 і в домі немає кондиціонера, не хочеться надто гарячих страв і навіть запашний чай не порадує. Якихось 100 років тому...








