Топ-5 стародавніх українських напоїв для втамування спраги

Солодкі холодні напої, які чудово втамовували спрагу, в українській кухні традиційно готували із фруктів та ягід. Свіжі та сушені, вони надовго зберігали корисні для...

5 рецептів страв травня: що приготувати зі свіжих сезонних овочів

Страви травня — уже на грані між літнім сезоном полуниць, томатів, кабачків і салатами, першою морквою, картоплею й горошком. Легко заплутатися, що травневе, а...

Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка

З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства. Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...

7 рецептів простих страв із гарбуза, які можна їсти хоч щодня

Сонячний, ароматний і солодкий гарбуз восени чарує, збуджує рецептори та змушує стати до плити навіть тих, хто куховарити зовсім не любить. А ще цей...

Як виглядає щоденне меню олімпійських чемпіонів

Для тих, хто цікавиться, яку дієту дотримуються всесвітньо відомі спортсмени, турецький фотограф Уміт Бектас зняв атлетів і їх денний раціон. Виявилося, що в залежності...

Топ 10 найпопулярніших коктейлів

Весна прийшла! Сонце безсоромно сліпить очі і посміхається, наче так і було, а зима нам лише наснилася. Але тут погляд ковзає нижче, на височенні замети й...

Вітаміни для мозку і здоров’я: 5 рецептів простих страв, які допоможуть...

Зараз варто подумати про те, які купити корисні продукти та як знайти такі потрібні організму вітаміни. Краще приготувати чай з обліпихи та лимона, ніж...

П’ять маловідомих фактів про український борщ, яких ви не знали

Приготування борщу увійшло до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини. Таке рішення закономірне, адже українці вважають борщ національною стравою. Його вміє готувати майже кожна українська...

8 традиційних напоїв для осені: добірка оригінальних рецептів

Традиційні українські борщі, вареники, галушки — це дуже смачно, їх не забувають в жодному домі. Але чим доповнити раціон? Звісно ж, українськими напоями. Восени...