Сезонні продукти листопада: що з ними приготувати?
Перші відчутні похолодання, мінлива погода, а на ринку вже не купиш локальні ягоди чи літні овочі. Так приходить листопад, а разом з ним і...
8 прийомів кафе і ресторанів, про які знають лише їхні власники
Про ресторани існує чимало «страшилок»: кажуть, що на кухні часто панує антисанітарія, кухарі прагнуть нагодувати простроченими продуктами, а офіціанти тільки й чекають нагоди плюнути...
Як приготувати щось поїсти, щоб нічого не готувати
У кожного з нас бувають моменти, коли потрібно щось поїсти негайно, але зовсім не хочеться стояти на кухні. Секрет успішного виходу з такої ситуації...
Що має бути на столі у Святвечір: 12 українських страв
На Святвечір, 24 грудня (6 січня за юліанським календарем), у переддень Різдва — на святковому столі має бути 12 страв. Від наших мам та...
Гороховий суп з копченостями — ідеальна страва для холодних днів
Горох — чудове джерело рослинного білка та складних вуглеводів, зокрема клітковини. Тому страви з нього дарують ситість, заряд енергії та сприяють здоровому травленню. До...
Харчування під час посту: кращі рецепти та поради
Настав час Різдвяного посту, який накладає обмеження на вживання продуктів рослинного походження. Тож якщо ви збираєтесь дотримуватись його у цьому році — слід правильно...
5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься
В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...
5 простих та швидких страв із сезонних продуктів вересня
Вересень — це коли виноград перетворюється у настояне вино, сушаться горіхи, а гарбузи займають почесне місце в холодильнику. Ми вже подумки прощаємося з серпнем,...
Медовий, Яблучний та Горіховий спас: добірка солодких рецептів на серпневі свята
Серпень багатий не тільки на врожай, але й на народні свята. Одразу три Спаса святкують українці: 14 серпня — Медовий Спас або ж Маковея,...








