Омлет зі шпинатом: як зробити зелений сніданок улюбленим

Ранок у домі буває різний: десь тихо, десь шумно, десь сонце лагідно заглядає у вікно, а десь — дитина ще напівсонна, прокидається із роздратованим...

Що приготувати у вересні: 7 сезонних рецептів місяця

У вересні вже починають з’являтися осінні плоди, але й залишаються літні. Так, можна ще насолоджуватися свіжими кавунами, але вже зробити запіканку з грибами для...

Консерви та сублімована їжа: що краще зберігати під час блекауту?

Готуючи нас до надзвичайних ситуацій, ніхто насправді не пояснює, як жити в довгостроковій перспективі. Одна така проблема, що зачіпає кожного українця зараз - це...

5 сезонних страв у квітні для приготування щодня

Овочі та зелень у квітні допомагають перетворити будь-яку страву на яскравий та свіжий витвір мистецтва. І довго стояти біля плити не треба: кожен молодий...

Автентичний рецепт борщу на буряковій заквасці 1830 року: чим він відрізняється...

Борщ – це особлива українська страва, яка є невіддільною частиною нашої гастрономічної культури. За сотні років його рецепт зазнав численних трансформацій. Нещодавно на гастро-історичному каналі...

Скільки можна зберігати продукти в морозилці – список

Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося! Міністерство сільського господарства США пояснює, що...

5 рецептів домашнього хліба: з дріжджами та без, на заквасці та...

Випікання хліба в українських родинах – це цілий культ, з яким пов’язано безліч традицій, обрядів та прикмет. Кожна господиня оберігала свій власний рецепт хліба...

Азійська кухня: 5 простих рецептів для приготування вдома

Страви азійської кухні мають насичені смаки та можуть здатися складними у приготуванні. Насправді ж будь-яку страву можна приготувати і вдома, просто спочатку перейнятися звичаями...

5 рецептів традиційних українських страв, які смакуватимуть влітку

Коли на вулиці +30 і в домі немає кондиціонера, не хочеться надто гарячих страв і навіть запашний чай не порадує. Якихось 100 років тому...