12 легких французьких комедій, які піднімуть настрій навіть у похмурий день

254074

Редакція підготувала список французьких фільмів, які піднімуть настрій, якщо на вулиці дощова або похмура погода.

«Любов від всіх хвороб»

Роман постійно «знаходить» у себе важкі хвороби і дістає ними свого товариша Димитрія — лікаря. Димитрій втомлюється від його постійних «діагнозів» і вирішує знайти другові жінку .

«Кохання з перешкодами» або «Щастя ніколи не приходить одне

Саша бере від життя все (і йому це легко дається). А Шарлотта — домогосподарка з трьома дітьми. Такі різні люди стикаються в величезному світі і чимось чіпляють один одного.

«Татусі без шкідливих звичок» або «Сім’ю не вибирають»

Жінки Алекс і Кім хочуть удочерити дівчинку, але за законом нетрадиційним парам відмовляють в опікунстві. Алекс залучає свого брата — Сезара, щоб він під виглядом чоловіка Кім, допоміг їм. Але доктора Луїша, який повинен дати добро, так просто не проведеш.

«Чистий аркуш»

За романом Марі-Сабін Роже. Жермен не надто освічений молодий чоловік, одного разу знайомиться з літньою леді — Маргеріт, і його життя повністю змінюється.

«Маленькі секрети»

Близькі друзі їдуть на море відпочивати. Під час відпочинку, багато секретів стають реальністю, чому атмосфера змінюється.

«Серцеїд»

Ловелас Алекс з сестрою і зятем відкриває справу. За гроші вони змушують пари, які один одному не підходять, розходитися. І одного разу Алекс повинен зруйнувати ідеальну пару, через брак грошей.

«По іншу сторону ліжка»

Чоловік пропадає на роботі, а дружина господарює вдома. У обох виникає впевненість в тому, що йому важче, і тому вони міняються місцями. Тепер він рік буде домогосподаркою, а вона буде вирішувати за нього справи.

«Фатальна красуня»

Ірен — мисливиця за багатіями. І одного разу вона плутає з багатієм звичайного хлопця — Жана. Зрозумівши свою помилку, вона швидко позбавляється від Жана, але він від неї відмовитися не готовий.

«Мій найкращий друг»

Антиквар Франсуа дуже самотній. Його партнер Катрін обіцяє віддати йому рідкісну вазу, якщо той познайомить її з близьким другом.

«Любов без пересадок»

Ловелас Антуан і його колишня — Джулі, опиняються на сусідніх кріслах літака під час довгого польоту. Зрозуміло, вони починають розмову про свої стосунки, розкривають всі недомовленості і потихеньку усвідомлюють свої відносини.

«Дублер»

Мільярдер П’єр потрапляє під приціли фотокамер з коханкою. Боячись, що про інтрижку дізнається його дружина, він представляє коханку дівчиною паркувальника Франсуа, проте серце хлопця вже зайнято.

«Ремонт»

Шанталь починає у себе ремонт, запросивши нелегальних працівників з нестерпним архітектором. Життя поступово перетворюється в божевілля.