Як від всіх сховатися: заміський будинок, «замаскований» серед скель (фото)

1093

contemporary-cabin_010216_01-800x533

Посеред бездушних суворих валунів і рідкісної рослинності розташований цей оригінальний будиночок з незвичайним дизайном. Він здається природним продовженням скелястого уступу, а ступінчастий дах можна використовувати як оглядовий майданчик.

Архітекторський проект студії Lund Hagem.

Норвезька архітектурна студія Lund Hagem представила свій новий проект – гарний заміський літній будиночок під назвою Knapphullet. Своєю формою він нагадує невеликий притулок, тому що розташований в кам’янистій місцевості на південно-східному узбережжі країни в Sandefjord . Кутова, ступінчаста, бетонний дах виглядає, ніби продовження кам’яного валуна.

Будинок з дахом-оглядовим майданчиком.

Площа Knapphullet становить 30 квадратних метрів. Завдяки скляному фасаду, природне світло проникає всередину житла протягом усього світлового дня. Плюс до всього прозорі стіни дозволяють господарям милуватися видом на море.

Knapphullet -будиночки, в якому всі стіни виконані зі скла.

Knapphullet. Інтер'єр.

Підлога в будинку виконана з бетону. Однак його холодний тон врівноважується використанням в інтер’єрі натуральної деревини (стеля, стіни, меблі). Дубові планки стелі чудово приховують будівельні стики і, при цьому, створюють нестандартний декор. У будинку розташовані дві невеликих спальні, вітальня з дерев’яною піччю і ванна кімната.

Knapphullet - будинок з дахом-оглядовим майданчиком.



• не пропусти