Чарівні феї у сучасному світі: жіноча краса у фото роботах британки Белли Котак

1078

Казки люблять не тільки діти, а й дорослі, які хочуть приміряти на себе той чи інший образ. І в такі хвилини на допомогу приходить британка Белла Котак (Bella Kotak), яка немов добра фея втілює в реальність свої ідеї, а разом з ними і чужі мрії, даруючи десятки фотографій і сотні позитивних емоцій. Незримим пером вона пише барвисті історії, головними героїнями яких стають таємничі дівчата, одягнені в «квітучі» сукні та неймовірні аксесуари, що підкреслюють справжню красу кожної з них. Так, за допомогою таланту, фантазії і камери народжується диво і віра в чудеса …

фея1фея2

Белла любить книги, подорожі та фотографію. Її творчість – ніщо інше, як потаємна жіночність, оповита таємничою силою пахучою природи, а дівчата на знімках – уособлення неземної краси, зітканою з ореолу магічних стихій, квітів і променів сутінкового світла, що просочується крізь густий туман або ж гілки дерев. Кожен образ продуманий до дрібниць від костюма до ретельно підібраного фону.

фея3

І з кожним наступним кадром, з кожним новим обличчям змінюється не тільки картинка і сюжет, а й кольору, освітлення, наряди і характери, що стають різкіше, жорсткіше, агресивніше. А адже неспроста така зміна настрою. Якщо придивитися уважніше, то можна вловити і зрозуміти тонкий посил автора про те, що так насправді розкривається природа, стан душі і сутність.

фея4

Джерело UKRAINE ART NEWS