Дорожня романтика: пара перетворила мінівен в будинок на колесах і подорожує на ньому по Європі

1353

Британець жив мрією кинути роботу і колесити по Європі зі своєю австралійською подружкою в будинку на колесах. І здійснив мрію трохи більше ніж за дві тисячі фунтів. Вони вже накатали три тисячі кілометрів на Ford Transit 2003 року і насолоджуються дорожною романтикою.

27-річний британець Аарон Гудфеллоу і 24-річна австралійка Софі Тейлор познайомилися в Швейцарії.

«Ми любимо спілкування і вивчення культур, несхожих на наші, тому обожнюємо подорожувати і працювати за кордоном, де ми і зустрілися, – розповідає Аарон. – Ми з країн, розташованих в різних сторонах світу, але нам пощастило опинитися на роботі в швейцарському Верб’є. Ми багато працювали і після завершення сезону в травні на зекономлені гроші отримали можливість вільно подорожувати».

«Ми грали в карти в пабі Clapham і розпивали пляшку червоного вина, коли Софі запропонувала:” Давай купимо фургон, переробимо його і вирушимо в подорож по Європі”», – розповів Аарон.

Аарон і Софі виїхали з Саутгемптона і вирушили на пором в Кале, щоб проїхати вздовж узбережжя Європи. Після Франції вони відправляться в Іспанію і Португалію, а потім в Марокко, щоб відвідати пустелю Сахара. Потім пара поїде в Італію і Хорватію, за якими підуть Словенія, Австрія і Німеччина. В кінцевому підсумку вони планують досягти Бельгії, Нідерландів, Данії та Швеції.

Home for the night ❤️✨ @__advanture__

Допис, поширений sophiejeantaylor (@sophtay)

«Кожен новий день відрізняється від попереднього, не дивлячись на те, що ми живемо в фургоні. Вранці і ввечері можна спостерігати приголомшливі краєвиди. Звуки дикої природи і океану і вітер, що котить хвилі, – наш спосіб життя дуже простий», – говорить Аарон.

«У нас є свобода вибору: їхати в будь-яку точку, куди ми хочемо, вибирати, залишитися ще на день або їхати далі».

Хоча їх будинок в двадцять разів менше середньостатистичного, пара живе звичайним життям.

«Ми готуємо як мінімум двічі в день, потім відпочиваємо, гуляємо або тренуємося, – розповідає Аарон. – Ми обходимося мінімумом зручностей, коли справа стосується миття посуду або душа. Але це змушує нас цінувати такі дрібниці, як необмежену кількість гарячої води».

«Після того як ми втратили доступ до телевізора, наше дозвілля стало якіснішим: ми проводимо більше часу разом за розмовами», – говорить Аарон.



• не пропусти