Найвіддаленіші і найекзотичніші туристичні місця

533

Основні туристичні потоки традиційно прямують в торовані уздовж і поперек місця, де легіони відпочиваючих вкотре оглядають всесвітньовідомі пам’ятки і немов віддають данину якимось негласним правилам.

Все частіше туроператори та сервіси бронування квитків та готелів такі як БравоАвіа Україна, пропонують місця, що знаходяться в стороні від основних магістралей туристичного бізнесу, де можна вдосталь насолодитися відпочинком, встановити тісний контакт з природою і побути наодинці з самим собою. Можна стверджувати, що подібний вибір стає все більш популярним.

Острів Пасхи
paski
Таємничий і повний загадок острів зі своїми легендарними кам’яними бовдурами – віддалений на 1819 кілометрів від найближчого поселення людини. Дивовижні «Курячі будиночки», Долина смерті, Магнітний камінь, підземні лабіринти Рапануї розкажуть про стародавню могутньої цивілізації, а унікальні вулканічні ландшафти викликають почуття захопленого поклоніння своїй епічній монументальністю.

Острови Фіджі
fji
Цивілізація не обійшла стороною казкові острови, але не торкнулася їх унікальну природу. Тури в ці благодатні краю – це знайомство з найчистішими річками і мальовничими пагорбами, вічнозеленими лісами і блакитними лагунами. Незвичайні картинки дельфінів, що ганяються наввипередки з пропливають судами, черепах, що відкладають яйця в білосніжний пісок, безліч чудових ландшафтів, розкішні пляжі чекають гостей цього райського куточка. І якщо ви вирішили відвідати цей райський куточок, однозначно, кращі тури на Фіджі тут . Це буде вибором незабутніх вражень від причетності до первозданної природи.

Гренландія
grenlad
Тим, хто переситився жаркими країнами, слід звернути свою увагу на найбільший в світі острів. Снігові пейзажі фантастичного пишноти, полярні міражі і північне сяйво, спостереження за морськими котиками і китами стане подією, про яку кожен згадує із захопленням і через багато років. Мальовничі фіорди вражають своєю суворою урочистістю і казкової монументальністю.

Аляска
USA-Alyaska
Ще одне чудове місце, куди слід поїхати – легендарна Аляска. Північна природа з величезною кількістю озер, струмків і річок, численними національними парками і заповідниками привертає цінителів прекрасного з усіх куточків світу. Господар Аляски, могутній ведмідь грізлі, дуже часто стає героєм незабутньою фотосесії, яка буде предметом справжньої гордості власника унікальних знімків.

Домінікана
dominikana
Незабутній відпустку в екзотичному райському куточку отримають володарі туру в Домінікану. Чудовий зразок латиноамериканської культури, джерело вогненних танцювальних ритмів, один з головних центрів для любителів дайвінгу – всі ці епітети відповідають дійсності, що підтверджують всі гості Домініканської Республіки. Відпочиваючі зможуть по достоїнству оцінити переваги цього чарівного місця для комфортного відпочинку:
-високий рівень готельного сервісу;
-безліч додаткових послуг у вигляді екскурсій, приладдя для дайвінгу та пляжного дозвілля;
-м’який, приємний клімат;
-смачні страви місцевої кухні;
-цілорічне достаток фруктів;
-доброзичливість місцевих жителів до гостей.

Сокотра
sokotra
Унікальний острів в Аравійському морі подарує гостям можливість милуватися ландшафтами з фантастичного світу. Більшість рослин, які можна зустріти тут, не ростуть більше ніде на планеті. Прісноводні джерела, дивовижні пляжі, таємничі печери, піщані дюни очікують туристів і гостей у всій своїй красі.

Всі перераховані місця знаходяться трохи осторонь від протоптаних туристичних маршрутів, та й часу на дорогу потрібно більше через їх віддаленості. Але унікальна природа і можливість пізнати нове сторицею повертають витрачений час і приносять незабутні враження.

Щоб потрапити в ці віддалені куточки світу досить купити авіаквиток і прилетіти з допомогою сервісу БравоАвіа Україна за лічені години. На поїзді добратися туди просто неможливо.



• не пропусти