Секрети відпочинку на Гоа

692

Сьогодні я розповім і покажу вам, як витратити мінімум грошей і отримати максимум задоволення з відвідин цього райського містечка. Поділюся своїм багаторічним досвідом проживання в Гоа. Розповім про ціни на проживання, про всі тонкощі і хитрощі, типових помилках, відповім на найчастіші запитання, підкажу і застережу. Отже, готові? Погнали …

Якщо ваше життя – це секс, наркотики і Рок-н-ролл. Тільки без сексу, наркотиків і Рок-н-роллу, то вам пряма дорога в Гоа. Але почну з того, що двох тижнів для відпочинку там, звичайно мало, хлопці. Якщо можете, то летите, хоча б на місяць … Перебуваючи там, ви тисячу разів згадайте мої слова … Але звичайно і в два тижні можна вкластися, якщо не витрачати час на екскурсії, на зразок поїздок в Хампі і на південні пляжі.

Коли я перший раз збирався відпочити дешево на Гоа, то досвідчені друзі, які прожили там шість років, переконали мене зробити візу відразу на півроку. І хоча я і думав, що звихнуся там від нудьги через два тижні, як на звичайному курорті, все таки вони мали рацію. Як же я був вдячний за їхні поради!

Отже, з чого зазвичай починається поїздка? Якщо вирішено куди їхати, то треба вирішити, коли. Сезон в Гоа починається в середині жовтня і закінчується в кінці квітня. В цей час закінчується сезон дощів, погода стає комфортною і дуже приємно змінити зимову холоднечу на гаряче сонце і піщані пляжі. Тільки на Новий Рік туди з’їжджається дуже багато народу, і ті хто живуть в Гоа весь сезон, зазвичай в цей час на пару тижнів, перебираються в інші місця. Наприклад в сусідні штати Керала або Махараштра. Тому що Гоа на цей час починає нагадувати Туреччину достатком п’яних пик, криками Таги і тому подібним.

відпочинок в північному гоа відгуки

Значить, вирішено, коли і куди. Справа за малим – потрібні квитки і віза.

goa photo гоа фото відгуки 2013

Середній бюджет пакетного, двотижневого туру в Гоа на двох, складе близько 25-30 тисяч грн. Мається на увазі не найдешевший тур, на межі виживання, а звичайний тур без надмірностей. Сюди входить дорога, проживання, харчування, сувеніри та мінімальний набір розваг. Далі я розповім докладніше, що спокусившись на нібито дешеві тури за 500-600 $ , ви по перше все одно витратите більше, а по друге не побачите і однієї десятої частини цього Гоа.

Гоа, Вагатор

arambolь Гоа Гоа 2013 Штат indiя

Звичайно ви можете просто купити тур в агентстві, але всіх Турик розселяють строго на півдні, а весь тусовий Гоа піпл живе на півночі цього сонячного штату. Якщо засіли в який-небудь південний готель, то за два тижні справжнього Гоа і не побачите жодного разу, там його не показують. Там показують набагато більш млявий відпочинок.
відпочинок з дітьми на гоа.  життя на гоа

Якщо летіти на місяць, то квитки на літак обходяться в 20-30 тисяч рублів на одного, в обидві сторони.Залежить від сезону. Це найбільш витратна частина вашої подорожі. Якщо летіти всього на два тижні, то краще купити тур, але тут найважливіше це вибір місця. Ні в якому разі не летите ні в Кандолім, ні в Калангут, ні в Багу. Далі я докладно поясню чому, а поки просто повірте мені на слово.

Гроші беріть або в доларах, або на карті з валютним рахунком. Банкомати і обмінники всюди. Житло від 100 грн в день. Скутер трохи дешевше.

Гоа - Джус центр в Чапоре

Багато речей з собою брати не потрібно – крім предметів особистої гігієни та одягу, бажано взяти з собою ліхтарик і маленький навісний замок. З одягу вистачить шорт, пари футболок і чого небудь з довгим рукавом, на вечір. Білі речі краще не брати, так як стійка помаранчева гоанськая пил швидко розфарбує їх ошатними відтінками. Взуття тільки зручна, ніяких підборів. Прикраси з собою теж краще не брати. Вони вам там ні до чого, та й сперти можуть, буде шкода. Будьте готові до того, що назад повезете купу сувенірів, залиште для них місце в багажі.

що можна купити на гоа.  шопінг на гоа.  скільки грошей брати на гоа

Ну і з приводу самого перельоту: Реєстрацію на рейс краще проходити одним з останніх. Щоб не штовхатися в черзі, не киснути в задушливому автобусі або ще гірше в тушці літака. Ще насідітесь, 7:00 летіти. У зв’язку з цим другий рада – щоб комфортно почувати себе під час перельоту, візьміть з собою кенгуру або толстовку з капюшоном. І дрімати зручно, і не холодно на висоті. Ну і враховуйте погодні умови в Гоа – одягайтеся відповідно. На виході з літака буде 30-35 градусів, з аеропорту вийдете в кращому випадку через годину. А потім ще майже годину на таксі.
Аха, значить квитки, віза, переліт … Погнали далі …



• не пропусти