Фото ексклюзивного Lenovo Z5 Pro GT Ferrari Edition

    88

    Huawei, Oppo і OnePlus помічені за створенням поліпшених версій своїх флагманів, випущених в співдружності з відомими автомобільними брендами. Свій ексклюзив з шильдиком відомої автомобільної компанії має намір випустити і Lenovo. Тюнінгувати вирішено вчорашнього дебютанта Lenovo Z5 Pro GT.

    Генеральний директор Lenovo на своїй сторінці в мережі Weibo опублікував фото флагмана, на задню панель якого нанесений логотип Ferrari. Чорна тильна кришка виконана зі скла і отримала червоного кольору окантовки по периметру корпусу і об’єктивам основної камери. «Під карбон» виконана не вся задня панель, а тільки вертикальна смуга по центру «спинки».

    Глава Lenovo не став називати дату виходу Z5 Pro GT Ferrari Edition, але передбачається, що з’явиться він в наступному році. Які додаткові опції преміального рівня отримає смартфон крім унікальної стилістики, невідомо. Нарощувати пам’ять не стануть, Lenovo Z5 Pro вже отримав модифікацію з 12 Гб оперативки і 512 Гб постійної пам’яті. Швидше за все, все обмежиться спробою створити унікальний софт в стилістиці Ferrari.

    Майже напевно, Lenovo Z5 Pro GT Ferrari Edition оснастять 6,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм, з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, платформою Snapdragon 855, здвоєними камерами на тильній і передній панелях.