Експерти: дисплей iPhone X5 Max визнано найкращим в світі

    159

    Раніше на лідируючій позиції перебував екран Samsung Galaxy Note9. Зараз він її втратив. Хоча утримувався більше місяця зі своєю інноваційної матрицею.

    Зараз експерти одностайно визнали, що дисплей iPhone X5 Max – найкращий в світі. У нього виключні показники чіткості, здатні ідеально підтримувати колірний простір в самому відмінному розширенні.

    Флагман «яблучної» компанії під час тестів показав, що у нього дуже низька екранна рефлексація. При цьому він найбільш точно передає кольори. Дисплей iPhone X5 Max здатний до передачі яскравості в 725 ніт. Це на 15 ніт перевищує показники південнокорейського конкурента. Той зберіг своє лідерство лише за критерієм коефіцієнта відображення.

    Втім, користувачі цього навіть не помітять. Не заперечуючи цієї якості iPhone X5 Max, його власники відзначають і ряд недоліків. Зокрема, скло апарату є дуже ламкими. Воно стає непридатним для використання майже після кожного падіння. Крім того, він не зміг при роботі в автономному режимі перевершити показники свого попередника, випущеного в минулому році.