Смарт-дисплей від Facebook анонсують вже цього тижня

    107

    Бюджетний розумний екран буде коштувати 300 чи 400 доларів залежно від модифікації та розмірів.

    Зараз американська компанія Facebook займається розробкою нового розумного дисплея. Пристрій було придумано давно, проте через скандал з Cambridge Analytica компанія була змушена тимчасово зупинити втілення своїх планів щодо нового пристрою. Однак нещодавно стало відомо, що новий смарт-дисплей Facebook Portal все-таки анонсують, і це відбудеться вже на цьому тижні.

    Згідно з недавнім звітом від Cheddar, Facebook Portal використовуватиме систему розпізнавання осіб щоб визначити, хто буде користуватися смарт-дисплеєм. Можливість здійснювати дзвінки і відеодзвінки буде однією з ключових. Як стало відомо, ця функція в Facebook Portal має бути тісно інтегрована з Messenger. Згідно з чутками, смарт-дисплей вартуватиме 400 і 300 доларів. Всього вийде дві версії, які відрізнятимуться лише розмірами дисплея, саме тому ціна і буде різною.

    Після скандалу з особистими даними користувачів Facebook довелося зробити деякі зміни Facebook Portal, в тому числі змін зазнала фронтальна камера і її система захисту.

    Згідно зі звітом Cheddar, пристрій буде поставлятися великим роздрібним торговцям по всьому світу. Залишається тільки чекати, чи буде Facebook вдало реалізовувати потенціал смарт-дисплея, і чи витримає компанія весь тиск, пов’язаний з історією конфіденційності в інтернеті.