Національний парк в Таїланді (7 фото)

666

На Землі величезна безліч красивих місць і одне з найдивовижніших є Кхао Сік, розташоване в провінції Таїланду Суратані. Національний парк простягається на великій території, яка становить 646 кв.км, де можна помилуватися чудовим незайманим тропічним лісом і величними гірськими масивами. Парк розміщений в досить зручному для туристів місці, яке з’єднує найпопулярніші курорти Таїланду: Пхукет, Крабі, Ко-Самуї і Кхао-Лак. Тому, побувавши в одному з курортів, не забудьте про прекрасному парку, хоча, екскурсоводи його самі ні за що не пропустять і обов’язково порекомендують вам відвідати.

Кхао Сік вражає красою найдавніших у світі вічнозелених джунглів, неповторних схилів, величезних долин, заворожливих озер, захоплюючих печер, водоспадів. Дикі тварини і птахи захоплюють своїм великим розмаїттям. Близько 150 видів птахів, кілька тисяч різних метеликів та інших комах.

У парку є відмінна можливість прокотитися на слоні, подрифтувати на джипі в сафарі або відправитися в захоплюючу пішу екскурсію, а любителям насолодиться водоймами пропонується прогулянка на каное. Озеро, розташоване в самому центрі парку запрошує поплавати на плоту і розслабитися в кемпінгу.

Національний парк в Таїланді (1)

Національний парк в Таїланді (2)

Національний парк в Таїланді (3)

Національний парк в Таїланді (4)

Національний парк в Таїланді (5)

Національний парк в Таїланді (6)

Національний парк в Таїланді (7)