Портал likarni.com – кваліфікована допомога в підборі діагностики, клініки і лікаря

279

В Україні почав роботу портал likarni.com, створений для надання послуг з підбору медичних діагностичних центрів і запису користувачів на прийом в клініки країни. Портал є безкоштовним консультантом і надасть всім бажаючим кваліфіковану допомогу в пошуку клінік, діагностичних центрів і докторів.

Мета порталу – надати об’єктивну інформацію і допомогти зробити правильний вибір тим, хто цікавиться медичними послугами і діагностикою, а також доступ до різного роду інформації з галузі медицини. Тут ви зможете дізнатися про сучасні види діагностики та лікування, медичні послуги, про клініки, медцентрах і віруючих.

Надана на порталі об’єктивна, корисна і потрібна інформація дає можливість користувачеві зробити інформований правильний вибір клініки (медичного центру) для діагностики та лікування.

При проблемах зі здоров’ям у першу чергу важлива постановка правильного діагнозу. За спеціалізацією клініки можна розділити на багатопрофільні великі центри та клініки вузької спеціалізації. Кожна має свої переваги. Вибирати лікувальний заклад потрібно в залежності від потреб людини, в кожному конкретному випадку індивідуально. При виборі слід враховувати повну інформацію про пропоновану клініці, кваліфікації та сфері наукових інтересів її лікарів, спеціалізованому обладнанні.

Зараз існує величезна кількість різних медичних центрів, приватних клінік, державних лікарень, діагностичних центрів, медичних лабораторій та інших медичних установ. Зробити вибір непросто. Часто люди вибирають клініку, яка на слуху або рекомендована кимось із знайомих. Але це не завжди правильно. На слуху зазвичай клініки, які вкладають гроші в просування послуг, та й проблеми зі здоров’ям у кожного різні, і не означає, що лікар, який допоміг знайомому, вирішить вашу проблему. Тому слід з обережністю ставитися до одержуваної інформації.

Самостійно зорієнтуватися у величезній кількості існуючих нині клінік і підібрати відповідний для себе варіант дуже складно, краще звернутися за допомогою до професіоналів. На порталі ви знайдете каталоги медичних центрів України, що допоможе вам зробити правильний вибір.

Портал є каталогом клінік, діагностик і приватних медичних кабінетів в Україні. На сайті представлено більше 160 профільних клінік в Харкові і Києві.

likarni.com – це більше 300 видів послуг медичної діагностики. Каталог медичних послуг на сайті допоможе швидко знайти зручну для відвідування клініки, аж до пошуку по станції метро або району міста.

Портал пропонує зручний запис в діагностичні центри і клініки Києва, Харкова, Львова, Дніпропетровська та інших міст України. likarni.com допоможе знайти діагностичний центр і оформити заявку на обстеження організму, не виходячи з дому.

Співробітники порталу постійно розвивають і удосконалюють свій сервіс, надають користувачам тільки актуальну інформацію про клініки та медичні послуги в Україні.

Портал вже запустився в Харкові, Києві та Львові. Зараз здійснюється запис бажаючих пройти діагностику (МРТ, КТ, УЗД і т. П.), Найближчим часом почнеться запис до стоматологів і до лікарів за напрямками загальної медицини. Планується подальше розширення географії та спектру пропонованих послуг.

Команда порталу співпрацює з приватними клініками, вирішує завдання підбору фахівця, медичної послуги або діагностики, дає консультації по запису на прийом до лікарів.

На порталі працюють справжні професіонали, які мають досвід роботи над подібними проектами на Європейському ринку (Польща, Литва) і в Росії (Москва), а також у великих медичних онлайн-сервісах.



• не пропусти