Xiaomi Mi Note 3 почали продавати за рекордно низькою ціною

    167

    Восени минулого року, тобто приблизно півроку назад, світу представили смартфон Xiaomi Mi Note 3, що став збільшеною в розмірах версією флагмана Mi 6. Цей телефон копіює його абсолютно в усьому по частині технічного оснащення, крім флагманського 8-ядерного процесора Snapdragon 835. У мобільне пристрої використовується менш просунутий чіп, в результаті чого на старті продажів багато покупців визнали цей телефон не надто привабливим для покупки, особливо з тим урахуванням, що в нас його продавали більш ніж за 500 доларів.

    На щастя, тепер, купити Xiaomi Mi Note 3 можна набагато дешевше, причому в топової конфігурації з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, тобто найпросунутішої з усіх доступних. Магазин Xiaomi Mi Store, який реалізує фірмову продукцію в рамках торговельного майданчика AliExpress, обрушив цінник на це мобільний пристрій, зробивши його набагато більш привабливим для покупки.

    Вже зараз будь-який бажаючий, може купити Xiaomi Mi Note 3 всього за 300 доларів. Йдеться про глобальну міжнародної модифікації, яка володіє 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ. Цей апарат почали продавати за низькою ціною через те, що китайський виробник вважав попит на нього занадто низьким, тому для підвищення продажів були знижені і ціни, які безпосередньо позначаються на зацікавленості покупців у тих чи інших моделях мобільних пристроїв.

    Смартфон Xiaomi Mi Note 3 оснащений 5,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графікою Adreno 512, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ, подвійний 12 Мп основною і 16 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3500 мА з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

    Купити Xiaomi Mi Note 3 з доставкою в Україну за рекордною низькою ціною можна тут. На вибір доступно два забарвлення – чорна і синя.



    • інші новини