Спекотна субота: де буде найспекотніше і чи очікувати дощів

    111

    Після короткочасних дощів в Україні знову встановиться суха погода. У суботу, 6 липня, синоптики прогнозують сонячну погоду з мінливою хмарністю у всіх регіонах країни. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

    Найвища температура традиційно буде на півдні. В Одеській, Херсонській, Миколаївській областях та в Криму очікується спека до +29…+32 градусів. Запорізька, Донецька, Луганська та Харківська області також побачать термометри за 30 градусів.

    На заході України спека трохи спаде. Протягом дня прогнозується +25…+27 градусів, і опадів не передбачається.

    У центральних та північних регіонах України також буде сухо. Синоптики прогнозують переважно сонячну погоду з температурами в межах +25…+27 градусів.

    У Києві 6 липня буде сонячно, температура коливатиметься між +25…+27 градусами.

    Літня спека може значно впливати на ваш рівень енергії та загальне самопочуття. В найспекотніші дні важливо дотримуватись правильного підходу до гідратації, харчування, фізичної активності та відпочинку.

    Раніше глава відділу клінічних досліджень сну в британському університеті Лафборо дав кілька порад, як легко заснути у літню спеку. Серед них – прохолода в спальні, охолодження шкарпеток, вживання великої кількості води та збереження спокою.

    Будьте готові до спекотної суботи та дотримуйтесь рекомендацій, щоб залишатися активними та здоровими!



    • інші новини