Детальні зображення OnePlus 9

    81

    Джерела опублікували зображення тривимірної моделі смартфона OnePlus 9, які вказують на те, що смартфон отримає дві великі камери і, можливо, третій допоміжний датчик зображення.

    Також передбачається, що OnePlus 9 Pro отримає квадрокамеру, яка також включатиме два датчики з великими об’єктивами і дві допоміжні камери. Фронтальна камера OnePlus 9 розташовується в лівому верхньому кутку екрана. На фотографії смартфона, яка ми публікувалась раніше, фронтальна камера розташована по центру у верхній частині екрану. Джерело додає, що перископного модуля в OnePlus 9 не буде.

    Очікується, що OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro будуть оснащені однокристальними системами Qualcomm Snapdragon 888 і будуть працювати під управлінням OxygenOS на базі операційної системи Android11.

    Екран OnePlus 9 повинен мати діагональ 6,48 дюйма, у OnePlus 9 Pro буде 6,8-дюймовий екран, який підтримує частоту оновлення зображення 120 Гц. В основній камері очікується використання двох 48-мегапіксельних датчиків зображення.

    Минулого тижня джерела повідомили, що OnePlus може перенести презентацію OnePlus 9 і 9 Pro з квітня на березень наступного року, щоб привернути увагу деяких потенційних покупців Galaxy S21.