Escapewithpro – онлайн сервіс пошуку та бронювання авторських подорожей

1179

В Україні з’явився цікавий і абсолютно новий сервіс для пошуку та бронювання авторських подорожей Escapewithpro.

Для початку варто розібратися що таке авторська подорож. Авторська подорож – це подорож, яка організована професійним мандрівником, який відмінно знає країну, знає всі незвичайні місця і готує нетуристичні маршрути, організовує активності і всіляким чином робить свій тур унікальним, не схожим на інші, робить тур, який покаже вам країну з її незвичайного боку.

На сайті представлено 155 турів від 55 організаторів, їх тут називають Pro. У кожного Pro є свій профайл на сайті, де можна прочитати про нього, побачити всі подорожі, які він організовує, а також ознайомиться з відгуками та рекомендаціями. У тих Pro, у яких є відгуки або рекомендації, з’являються зірочки поруч з фото на головній сторінці сайту.

Для зручності користування на сайті Escapewithpro працюють різні фільтри: за вартістю, за датою, за терміном, видом групи і видом подорожі. За допомогою них ви швидко знайдете саме те, що вас цікавить.

Які переваги авторських подорожей

– не потрібно витрачати багато часу на організацію логістики, яка в багатьох країнах майже відсутня;

– ви не втратите грошей при аренді авто, адже, якщо не вивчити досконально це питання, можна заплатити дуже багато додаткових платежів, так як при аренді автомобілів є дуже багато тонкощів про які дізнаєшся з досвідом. Тому доцільно заплатити за досвід, щоб уникнути небажаних сюрпризів та додаткових витрат;

– на складання цікавого маршруту і насиченої програми потрібно витратити багато часу, придбавши авторський тур, тобі не потрібно буде це робити;

– всі турботи бере на себе тревел експерт Pro;

– ви отримаєте групові ціни на багато послуг;

– всі організатори досвідчені мандрівники чи люди, які безпосередньо живуть у країнах, куди подорожують, краще них ніхто не може показати найдивовижніші та нетуристичні місця та маршрути.

Для кого цей сервіс

– для мандрівників, яким складно знайти компанію мандрівників – однодумців серед друзів;

– для людей, які вже досить багато подорожували, але хотіли б відвідати країни і побачити нетуристичні маршрути;

– для тих, хто любить активні подорожі;

– для тих, хто ще ніколи не подорожував і побоюється робити це самостійно;

– для мандрівників, яким набридли пакетні тури, і вони хочуть отримати новий досвід подорожей;

– для людей, які не мислять своє життя без подорожей.

Колекція авторських подорожей на сайті Escapewithpro грамотно спланована, тут кожен знайде щось для себе: автотріпи, фітнес тури, походи і треккинги, йога тури, подорожі на яхтах і багато багато іншого.

Деякі подорожі можна придбати за дуже вигідними цінами.

Цікаві можливості

На сайті є цікава функція, засновник сервісу дає бонус до 100$ на покупку будь-якої подорожі на сайті. Що для цього потрібно? Все просто: потрібно зареєструватися, підтвердити свій імейл і ділитися посиланням на сайт або конкретну поїздку в соціальних мережах (не забудьте перевірити, що ви використовуєте саме своє індивідуальне посилання).

За кожну людину, яка перейде по посиланню і зареєструється ви отримаєте 10$, а той, хто пройде і зареєструється по вашому посиланню отримає подарунок 25$. Дуже легкий спосіб отримати знижку до 100$ на будь – яку подорож придбану на сайті.

Шерь та заробляй! Ти з нами?