Прості кулінарні лайфхаки, які суттєво полегшать твоє перебування на кухні
Деякі люди вважають кухню священним місцем. Таїнство приготування їжі – своєрідний ритуал. Страва вийде вдалою тільки в разі дотримання певних умов. Досвідчена господиня –...
7 рецептів українських страв, які варто приготувати у квітні
Українська традиційна кухня, як і будь-яка інша — формувалась, в залежності від сезонності, місцевих та завезених овочів та фруктів, які ми вирощували. Взимку готували...
Готуємось до холодів: рецепти традиційних українських зігріваючих напоїв
Осінь вже остаточно оселилась на вулицях українських міст і принесла з собою перші похолодання. Тож час одягати теплі речі і діставати ковдри, аби зігрітись.
Врятуватись...
7 рецептів смачних супів із простих компонентів, які варто приготувати на...
Побудувати повноцінний раціон на початку весни — завдання не просте, а часто ще й надто затратне. Свіжі фрукти і овочі коштують значно більше ніж...
9 рецептів оригінальних страв із традиційних зимових продуктів
Розповідаємо, як і з чого готувати українські страви взимку. Також, додаємо добірку рецептів для прикладу. Зберігайте, щоби провести цю зиму смачно.
Що в Україні раніше...
3 рецепти найсмачнішої Різдвяної випічки
Ніщо так не підніме святковий настрій, як духмяна різдвяна випічка. Ми пропонуємо вам 3 найпопулярніших та найсмачніших рецептів святкової випічки з Німеччини, Америки та...
7 рецептів легких сезонних страв липня, які варто приготувати цього місяця
У липні літо по-особливому спекотне й готувати надто складні страви, а тим більше щось запікати чи варити, зовсім не хочеться. Найкращий вихід: легкі та...
Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)
Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...
24 “найсмачніших” фактів про суші, які невідомі навіть шанувальникам японської кухні
Мільйони людей у всьому світі шалено люблять суші. Ця страва за останні 20 років практично завоювало весь світ. У суші багато білків, ними просто...