Видавничий дім «Школа»: сучасний підхід до навчання в будь-якому віці

262

Чи замислювались ви коли-небудь над тим, чого насправді хочуть ваші діти? Найважливіша проблема в сучасному світі – відсутність духовного контакту між малюком і дорослим. На жаль, ми часто забуваємо, що всі родом з дитинства, тому видавничий дім «Школа» з любов’ю зібрав все необхідне для того, щоб нагадати про мрію і доброту, чесність і справедливість, чудо та казку. І нагадати про це за допомогою кращого інструменту – книги.

Коротко про головне: особливості асортименту

Видавництво, засноване в 2002 році, працює над тим, щоб зробити дитячу літературу справжньою. На офіційній сторінці https://schoolbook.com.ua/ можна знайти все необхідне для малечі та її батьків. Це, в першу чергу:

  1. Книги для дошкільнят: казки та розвивальні книжки на картоні, навчальні посібники, робочі зошити, художня література, українські казки для самих маленьких
  2. Товари для молодших школярів: творчі альбоми, довідники, прописи.
  3. Цікавинки для старших школярів для учбового процесу та дозвілля.
  4. Книги для всіх: словники, популярно-прикладна та методична література, матеріали з історії та культури, корисні видання для гостей України та багато іншого.

Особливості вибору

Видавничий дім «Школа» – це не тільки повноцінна бібліотека українських казок для самих маленьких, які прививають моральні та загальнолюдські цінності, а й доброзичливий портал для живого спілкування з авторами, художниками-ілюстраторами чи творчим колективом. Тут можна пізнати великий і незбагнений світ: про нових казкових героїв і літературних новинках, свіженьких виданнях і кращих письменниках сучасності, яких на сайті названо в кращих традиціях дитинства – чародії слова. Вибираючи книги «Школи», ви отримуєте гарантію:

  • якісної літератури без прив’язки к віку, уподобанням чи рівню знань;
  • корисних видань, які привчають молоде покоління розрізняти добро і зло, допомагати іншим та вірити в чудо;
  • актуальної і правдивої інформації в творах, що допоможуть розвити корисні навички і назавжди полюбити книгу;
  • надійного та компетентного паперового вчителя, який надасть важливу інформацію в залежності від сучасних вимог навчального процесу та творчих можливостей;
  • яскравого оформлення видань, яке зацікавить навіть дітлахів з вибагливим смаком;
  • подорожі в цікаві світи з можливістю прикрашати цей світ власними руками;

«Школа» завжди відкрита однодумцям. Найактивніші друзі та постійні клієнти отримають в подарунок приємні сюрпризи від інтернет-магазину, приємні знижки і акційні пропозиції на топові товари.

Видавничий дім допоможе знайти ексклюзивні маловідомі видання, яких нема на магазинних прилавках. Зробити замовлення просто: достатньо завітати на сайт schoolbook.com.ua, ознайомитися з характеристиками і анотаціями книг і відправити заявку на цікавий товар. Гарний настрій від спілкування та приємні враження від пізнавального процесу Вам забезпечені.