7 нових комедій 2021 року для веселого вечора

10553

Комедії — єдиний жанр, який подовжує життя. Іноді жарти можуть вплестися і в драму чи фільм жахів, розбавивши атмосферу. Але комедії — це те, що можна ввімкнути завжди! Новий фільм підійде, щоб поїсти піци з сім’єю, зібрати друзів й піти в кінотеатр, зробити в мікрохвильовці попкорн та підняти собі настрій.

Навіть якщо ви випадково знайшли свіжу комедію, може, це знак? Ось ми й зібрали 10 таких “знаків звище”. Обирайте фільм на вечір:

1. “Космічний джем” (Space Jam: A New Legacy)

Бакс Банні й Поркі Піг вже брали участь в міжгалактичному протистоянні. Мультяшні герої грали в баскетбол та рятували Землю. Але космічним “гостям” стало мало першого раунду, і тепер “космічний джем” повториться. Цього разу зірковим баскетболістом став Леброн Джеймс, тоді як у попередній частині знімався Майкл Джордан.

2. “Круелла” (Cruella)

Приквел улюбленого фільму “101 далматинець”. Якою була Круелла раніше? Як перетворилася на лиходійку? Ось це і дізнаєтеся у фільмі. Мила дівчина Естелла намагається стати величною у світі моди. На її шляху стоїть господиня та начальниця, баронеса фон Хельман.

Жанр фільму — кримінальна комедія, дух пригод і таємничості під час перегляду забезпечені. Спостерігати за протистоянням баронеси та Круелли — захопливо, адже в них обох є здібності й щось диявольське в характері.

3. “Загін самогубців: Місія навиліт” (The Suicide Squad)

У в’язниці Бель Рів утримують найбільш небезпечних злочинців. Місце стало схожим на пекло, і навіть такі сміливі лиходії, як Харлі Квін чи Кінг Шарк ладні піти на все, аби вибратися. Так вони та інші злочинці сформували Загін самогубців, бо втрачати й справді нічого.

Натовп злочинців відправляють на спецзавдання на віддалений острів. Вони будуть блукати в джунглях серед бойовиків. Будь-який невірний крок — смерть чи від рук інших злочинців чи від наглядачів. Улюблені лиходії, крім надприродних здібностей, мають ще й виняткове почуття гумору. Слідкуйте за пригодами цих божевільних!

4. “Тілоохоронець дружини кілера” (The Hitmans Wifes Bodyguard)

Трійка крутих акторів, що складається з Семюеля Джексона, Сальми Хайек та Антоніо Бандераса зустрілась в бойовику. Це продовження фільму 2017 року. Якщо минулого разу Майкл Брайс охороняв самого кілера, тепер він слідує за його дружиною. Майкл тільки-но вирішив налагодити життя, зайнятися психотерапією, і тут знову почалися пригоди, стрілянина й суцільні халепи. Однак, він, здається, зовсім через це не сумує.

5. “Друзі: Возз’єднання” (Friends: The Reunion)

Цьогоріч “Друзі” знову зібралися разом за декораціями оригінального серіалу. У квартирі Друзів, кав’ярні та на знаменитому фонтані вони спілкуються, запрошують гостей, які з’являлися впродовж знімання. Фільм — спогади та враження про серіал від самих акторів, можливість відмотати час назад і поностальгувати.

6. “Останній найманець” (The Last Mercenary)

Комедійний бойовик з Жан-Клодом Ван Дамом зайняв місце у десятці найпопулярніших на Netflix. Головний герой в комедії — французький найманець на пенсії, який змушений повернутися у Францію й врятувати сина. Париж у цій стрічці “шукали” просто на вулицях Києва! Придивіться, може, до стрічки потрапив і хтось з ваших знайомих.

7. “Персонаж” (Free Guy)

Здається, після сюжету “Матриці” важко чимось дивувати, але нові фільми й нові жанри відкривають все ж цікаві сюжети. Наприклад, в цій комедії хлопець Гай вважає, що став персонажем комп’ютерної гри. Лиш уявіть, що в житті можна робити усе, що заманеться. Спочатку нова реальність захоплює, але персонаж хоче повернути свою реальність.

Комедії цього року поєдналися з різними жанрами. Режисерам доводиться стрибати вище голови, аби здивувати глядача, захопити увагу й насмішити якось небанально. Проте, гумор лишається гумором. Розвеселитися, відпочити за переглядом ви зможете з будь-яким пунктом підбірки та чекати, що іще приготував 2021. Сподіваємося, вам сподобається!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти