Центр польської освіти UP-STUDY

230

Навчання за кордоном завжди дає багато можливостей не тільки в плані самого вивчення, але ще і знайомстві з культурою іншої країни. Для тих, хто вирішив продовжити своє навчання саме за кордоном, але поки не знає саме це зробити, рекомендується відвідати центр польської освіти.

У Польщі створено максимально сприятливі умови для утворення, отримання нових знань і навичок. Переваг тут дуже багато, на сайті up-study.net про це можна отримати додаткову інформацію. Але найголовніше, у будь-якого українського студента є можливість отримати диплом європейського зразка, його визнають багато держав по всьому світу, тобто це відкриває нові можливості для побудови кар’єри та розвитку як особистості.

Секрет програми up-study досить простий, але він більш ніж ефективний. Під час навчання упор робиться не на теорію, а саме на практику, різні предмети охоплюються набагато ширше, в результаті студент отримує саме ті знання, які будуть їм застосовні в життя.

Вартість навчання

Багато хто вважає, що навчання за кордоном зможуть собі дозволити тільки найбагатші люди. Насправді, все не зовсім так. Загальні витрати на навчання в Польщі, враховуючи ще й проживання в іншій країні, не вище ніж навчання в Києві. Студентів заохочують стипендіями, тому про фінансову складову можна не турбуватися.

Як вчинити в європейський ВНЗ

Програма up-study дозволяє кожному майбутньому студенту вступити практично в будь-який з польських вузів. Фахівці центру up-study, які є в декількох представництвах польських міст, допомагають студентам протягом усього періоду навчання в незнайомій країні, як правило, воно триває 6 семестрів, тобто, 3 роки.

На офіційному сайті центру можна детально ознайомитися з польськими вузами і програмами навчання. Для тих, хто ще не визначився з вибором своєї спеціальності і майбутньої професії, підготовлено багато корисної інформації, в тому числі і найактуальніших спеціалізаціях в майбутньому. Тут же представлена ​​і вартість навчання за один рік, ціни приємно дивують. Відгуки від студентів дозволяють зрозуміти, що нічого страшного і складного насправді в закордонному навчанні немає.

Мова навчання переважно польський, проте в деяких академіях навчання відбувається англійською мовою, це дозволяє оволодіти професійними навичками досконало, а ще відкриває численні можливості в подальшому житті.

Для того щоб подати заявку в центр, достатньо заповнити анкету абітурієнта. У разі виникнення будь-яких питань можна в будь-який час зв’язатися з фахівцями центру.



• не пропусти