Як економити на покупках в інтернет за допомогою Кешбеку

190

Як стверджує вельмишановний Філ Барден в своїй книзі «Злом маркетингу», люди підсвідомо сприймають ціну за товар як стресову інформацію, навіть якщо ціна не така велика і адекватна на наш погляд, ми все одно в стресі – тому що потрібно розлучитися з деякою частиною кровно зароблених. Але як ви дивитеся на те, щоб заплатити за товар в інтернет-магазині менше, ніж розраховували, при цьому не докладаючи особливих зусиль і ризиків? Заманливо, чи не так? Але наскільки це реально і безпечно?

Давайте розглянемо як можна здійснити дану приємну можливість. У світовій інтернет-торгівлі вже давно є таке поняття як Кешбек (cashback). Більш того, воно не просто є, а активно використовується як закордоном так і в Україні.

Кешбек (від англ.  Cashback або амер. Cash back  – повернення готівки ) – термін, який використовується в сферах інтернет-торгівлі, банківської справи та грального бізнесу як позначення різновиду бонусної програми для залучення клієнтів і підвищення їх лояльності. (Вікіпедія)

В Україні є кілька сервісів Кешбек. Одним з таких відомих і перевірених Кешбек-сервісів є https://letyshops.ru. Пропонуємо його ретельно розглянути з усіх боків і розібратися як працює кешбеек Lety Shops.

Схема роботи даного веб-сервісу проста і доступна навіть новачкам:

  • Крок 1: Реєструєтеся безкоштовно на Lety Shops.
  • КРОК 2: Купуєте товари в інтернет-магазинах за посиланням Lety Shops.
  • Шаг3: Отримуєте частину грошей назад.

Давайте розглянемо детальніше кожен крок.

Крок 1: Реєстрація на Lety Shops.

При реєстрації, яка абсолютно безкоштовна, ви можете спочатку отримати бонус для нових учасників до 200 руб. Але тут є одна особливість – щоб отримати максимальний бонус потрібно якомога швидше ввести свої дані або клікнути по іконці соцмережі. З кожною секундою сума бонусу зменшується. Ух, знали б ми про це до реєстрації, то були б активніше. Але ви то тепер знаєте

КРОК 2: Купуєте товари в інтернет-магазинах за посиланням Lety Shops.

Потрібно відзначити, що Lety Shops зібрав досить хороший букет інтернет-магазинів і сервісів – тут їх представлено більше 200   на різні тематики. Всього різних категорій магазинів представлено більше 20, причому серед них не просто інтернет-магазини, але і сервіси, наприклад, бронювання готелів або покупки квитків. Так, можна купити товар в популярному  Aliexpress , і навіть отримати знижку при бронюванні готелю на Booking.com на https://letyshops.ru/shops/bookingcom. Крім того, сервіс постійно працює над залученням нових інтернет-магазинів і сервісів, так що список постійно поповнюється новинками.

А товарів, доступних через Кешбек Lety Shops – більш 2 000 000 (!) В 8 категоріях. Вообщем, є де розгулятися.

Тепер потрібно вибрати бажаний інтернет-магазин і зробити покупку шляхом натискання на кнопку покупки. Ну, що ж, ми пробуємо! Так як ми багато подорожуємо, то вирішили спробувати Кешбек на сайті Booking.com, де ми завжди бронюємо готелі. Переходимо на Booking.com з сайту Lety Shops по кнопці «Купити на Booking.com», потім робимо наше замовлення у вигляді броні готелю і Кешбек налічується на наш внутрішній рахунок. Тепер залишається тільки чекати повернення грошей.

Шаг3: Отримуєте частину грошей назад.

Примітно, що Кешбек може бути як фіксований так і в процентному відношенні. Але користувач це не може вибрати, той чи інший варіант повернення дене вибирають самі інтернет-магазини. Але це однозначно «живі» гроші, а не віртуальні бонуси або загадкові незрозумілі знижки. Це гроші. Кеш.

Повернення грошей відбувається не відразу моментально, а в перебігу певної кількості днів. Необхідно чекати від 1 до 8 тижнів. Що, втім, характерно і для інших сервісів кешбек.

Наприклад, для Booking.com час очікування Кешбек становить в середньому 30 днів.

Коли гроші надійшли на ваш рахунок, можна їх вивести будь-яким запропонованим Lety Shops способом:

Крім того ви можете вибрати в якій валюті це робити (рублі, долари США, євро, гривні).

Мінімальна сума для виведення коштів 500 руб .

Відмінності Lety Shops від інших сервісів Кешбек

Переваги Lety Shops перед іншими сервісами кешбек очевидні – це і великий вибір магазинів і товарів, це і мінімальна сума для виводу всього 500 руб., Це безпека і простота сервісу. Крім того, у Lety Shops уважна і компетентна підтримка, яка допоможе вам у випадку, якщо у вас виникнуть питання.

Ще з цікавого – на Lety Shops є партнерська програма, яка становить 15% за перехід по вашій партнерської посиланню. Так що ви можете навіть не просто економити на покупках, а й при певній вправності і заробляти на тому, що купують інші, використовуючи вашу реферальне посилання.

І на завершення пропонуємо ознайомитися з невеликим, але інформативним відео-роликом про роботу Lety Shops



• не пропусти